måndag, augusti 30, 2010

Grattis Oscar!

Idag fyller min brorson Oscar 4 år. Grattis Oscar! Han leve, hipp hipp hurra hurra hurra hurra! *trumvirvel*Jag gjorde det här kortet till honom. Igår fyllde min bror år. Grattis i efterskott brorsan! Jag gjorde även ett kort till honom men det glömde jag och fota. :( Det var också en sjörövare på men en karl och ett skepp i bakgrunden.

Ja, ni som har uppmärksammat detta så fyllde även jag år igår. Det var så kul att fylla år för brevlådan var full med kort till mig. :) Tack alla ni som skickade korten och tack alla ni som skrev en grattis-hälsning i kommentarerna! Jag lägger ut era kort senare i veckan.

Ha det gott!

Free Signature Generator
Free Signature Generator

11 kommentarer:

Lisan sa...

Grattis till dig en dag för sent!
Hade tnkarna på annat håll igår och hann aldrig in hit o gratta dig. Hoppas att du hade en toppen dag och kunde njuta av alla kort.
Grattis o kramis från Lisan

Petra sa...

Grattis i efterskott, hoppas du hade en fin dag.
Jättefint kort du gjort till Oscar.
Ha en bra vecka.
Kram
Petra

Busan sa...

Näää, vad läckert att du och din bror fyller år på samma dag!!!! WOW!!! Är så glad du fick många kort och hoppas din dag var fin också. Glädjer mig så att du tyckte om kortet... känner mig liksom ringrostig efter att inte ha pysslat så mycket på slutet så blev extra glad när jag läste din kommentar.
Ha det så bra du bara kan idag och hoppas du snart får en mysig pysselstund igen!
Massor med sommar-kramar
Busan

Busan sa...

Näää, nu glömde jag ju kommentera ditt superfina kort till Oscar... ja, det är så snyggt och jag blev så sugen på att göra ett liknande... jättefint upplägg och färger... du är så duktig!!!
Massor med fler sommar-kramar (som känns som höst-kramar nu)
Busan

Lena sa...

Vilket tufft och häftigt kort du har fått till,kanon! Förstår att han blev glad killen. Ha det bra. Kram Lena

Lena B E sa...

Men så jättefint kort du har gjort till Oscar!! :) Och vilken jättehärlig färgkombination, kanon är det vännen!! :)
Aha, så du är tvilling? :O Tänk det har jag inte fattar förrän nu. Jaa du, det tar tid ibland innan poletten ramlar ner, ha ha ;) :D
På ondagen kommer jag nog till Ö-vik mitt på dagen nångång skulle jag tro, får förhoppningsvis en fika hos Sussie ;) innan vi ska fara upp, men vi hör av oss till dig när vi är hemma hos henne, och så kommer vi sen. Jättekul att du vill följa med vännen! :) Vi äter väl nåt på vägen, nåt ställe måste det väl finnas eller hur?! Åtminstone nåt pizza ställe.
Ha det så bra.
Kramar från Lena

Pernol sa...

Nej Lena, jag är inte tvilling. Det skiljer 2 år på mig och min bror. Jag är äldre. Vilket i och för sig är ännu konstigare än att vara tvilling.

Lena B E sa...

Självklart får du följa med vännen, annars hade jag väl aldrig frågat. ;)
Det ska bli så jättekul att få träffa dig igen. Jag ser verkligen fram mot det!! :)
Ja det var underligt, att ni fyller år på samma dag och ändå är ni inte tvillingar. Helt otroligt, men också lite kul. :) Fast inte för er kanske?
Vi ses på onsdag.
Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Grattis grattis i efterskott, hoppas att din dag var kanon:)
Kortet som du har gjort är jättegulligt:) Ha det bäst och hoppas att veckan blir toppen:) Kramar kramar från lilla vännen Inger:)

Cattis sa...

Hej där, vilket jättefint och härligt kort du gjort till oscar.
Lite komiskt är det med hihi, jag ska lägga ut ett kort med nu här ikväll till en Oskar som fyller 4 och vet du vad det är med samma stämpel hihi. Elliot skall på piratkalas på lördag så då passade det ju bra med denna stämpel :)
Tyvärr vännen hann jag inte göra ngt kort till din födelsedag, förresten så såg jag ju på facebook samma dag som du fyllde..HAr ju tyvärr ingen aning om när ni bloggvänner fyller år :( men nu är det uppdaterat i min adressbok med iaf din födelsedag :)
Ha en härlig onsdag kram kram

Lena B E sa...

Tack för sällskapet igår vännen, det var jätteroligt att få träffa dig igen!! :) Jag ser fram emot nästa gång vi kan ses, har du vägarna förbi här så hoppas jag att du tittar in!! :)
Visst hade vi roligt och gott var det med pizza, eller hur?
Idag är jag trött så jag orkar inget mera nu ikväll.
Vi hörs vännen. Ha det så bra.
Många kramar från Lena