torsdag, augusti 12, 2010

Det kom ett kort

Det kom ett kort till mig i denna vecka. Det är från Camilla. Det är så gulligt och jag blev jätteglad! Tusen tusen tack Camilla!Nu är det sista veckan som min syster är här. Hon åker på lördag. Jag ska åka till mina föräldrar och träffa henne i eftermiddag. Sen ser jag nog inte henne och Tyra förrän till jul. :( Det är så synd att de bor så långt bort.

Tack igen Camilla och ha en fortsatt underbar sommar du också!

Free Signature Generator
Free Signature Generator

6 kommentarer:

lk46 sa...

hej vännen!

Visst är de söta de små kort från camilla. jag har lite jag måste fota och lägga ut!
Klart du får adressen!!!
http://min-hobbyblogg.blogspot.com/
Du får titta runt lite i hennes blogg, mycket snyggt att titta på!
Kram lene

Lena sa...

Så, du har fått ett av Camillas underbara kort du med. Så fina! Klart du ska få se vårt renorverade rum när det är klart. Ha det så gott och hoppas solen lyser på dig. Kram Lena

Cattis sa...

Härligt kort du fått :)
Kikar in för att önska en trevlig helg / Kram kram

Petra sa...

Ett så gulligt kort. Du får passa på att gosa ordentligt nu så det räcker till nästa gång du ser den lilla. Det är jobbigt när de är så långt iväg. Jag har 50 mil till mitt lilla barnbarn. Man längtar ihjäl sej mellan varven.
Ha nu en skön helg.
Kram
Petra

Busan sa...

Blir så glad när jag ser att du med fått ett så underbart kort av Camilla för jag har ett här med som jag är så lycklig för! Har idag lagt ut det på min blogg så fler kan njuta av det också! :)
Men så ledsamt att ni bor så långt från varandra... ja, det enda positiva är väll att hösten brukar springa iväg och att det bara är 4 månader till lucia idag... hoppas du får många goa pysselstunder i höst så tiden verkligen SPRINGER iväg tills du kan träffa dem igen. *hjärta*
Blev så glad att du tyckte det blivit ljust och fint! Har inte alls velat byta innan men så helt plötsligt så bara kände jag att jag behövde lite nytt där och då är det ju så roligt när det blir omtyckt.
Hoppas du har det så bra du bara kan idag nu när de åkt och att du snart får en mysig pysselstund som lättar upp lite.
Massor med sommar-kramar
Busan

Lena B E sa...

Dom är så jättefina dessa kort som Camilla har varit så snäll och skickat till oss, jag är så glad för mitt sååå!! :) Visst är det läckra och härliga färger?
Så tråkigt att Tyra ska åka hem nu, förstår att saknaden är stor innan du får se henne igen, dom växer ju så himla fort i den där åldern.
Hoppas du har det bra vännen?!
Kramar från Lena