fredag, april 03, 2009

Tips till swaplådorJag har läst i kommentarerna jag har fått att många efterlyser en förvaring till korten i olika receptswapar. Mitt tips är denna låda som är av hård papp. Den är egentligen till för cdskivor. Jag har en hemma så jag satte ner kortet och provade om den skulle gå ner. Det satt som handen i handsken. Denna och andra lådor finns här.
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

6 kommentarer:

lk46 sa...

hej vännen!
Hoppas allt är bra med dig och att du njutar av det fina vädret!
Här är det så skönt och jag är ledig i helgen!! Tack för tipset med lådorna!
Jag ska gå på Premiere, mitt barnbarn är med i en teatergrupp som visar Annie i helgen. Ska bli kul!
Kram Len

Lena B E sa...

Hej vännen! Jag hoppas att allt är bra med dig, och att solen skiner & det är varmt & skönt!! Tack för ett toppentips till swapkorten!! :)
Massor med kramar från Lena

Camillaskreativa sa...

Hej, vännen, ville bara titta in och önska en trevlig vårligt härlig helg!
Fiffigt med lådorna...
Kramar
Camilla

Kamilla sa...

Men så underbart tips, tack snälla :D jag ha en miljon swapprecept som ligger och tumlar runt i pysselrummet!! Så jag tackar och bugar!
Hoppas allt är väl med dig och ha en härlig helg!

Norskan Inger sa...

Hej på deg:)Så roligt att du tyckte om min påskväska blev nöjd själv med den så det är kul:)Du är så himla omtänksam och god å jag är mycket tacksam för det ska du veta:) Att ha tandvärk är något av det värsta som finns så du måste nog ha haft riktigt ont din stackare! Hoppas du har fått ordning på det nu i alla fall:)Jag klarade av att komma i väg på en mässa i går och det är så kul när man kommer hem med allt det man har shoppat det är rena julafton. Jag har ingen bra dag i dag men det gör inget då jag hade så himla trevligt i går:) Önskar dig en underbar söndag massor med hälsningar och kramis från din lilla vän Inger

Karina sa...

Tack för tipset! Sådana lådor har jag en del. Jag har bestämt mig för att göra fler recept kort till mig själv. Det var rätt så roligt att göra dom. ATC betyder Artistic trading cards. Googla på det så får du upp massor. Dom funkar ungefär som ett visit kort som man måste byta eller ge bort och aldrig sälja. Dom är 8,9 gånger 6,4cm stora som ett pokéymon ( ja, jag vet inte hur det stavas) kort. Jätte roliga att göra och så får man användning för sina spillbitar. Ha en trevlig söndag kväll. Kramar Karina