torsdag, april 30, 2009

Titta så vackert!


Idag kom brevbäraren med ett brev till mig! Jag har fått detta vackra kort av Bellamio! Fotografiet gör det inte rättvisa. Det är fantasktiskt vackert färglagt! Så proffsigt!


Inte nog med det! I brevet låg de här vackra blommorna! De har hon knåpat ihop enkom till mig! Tänk att hon har tagit sig tid att göra dessa till mig!!! Jag blev överlycklig för dessa blommor är jag så förtjust i!!! =o) Tusen tusen tusen tack Bellamio för kortet och blommorna!!!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

3 kommentarer:

BellaMio sa...

Så roligt att du blev så glad!! Det är alltid kul att göra något för någon annan :)

Rodnar lite här över ditt fina beröm...

Hoppas du får användning för blommorna. Kram vännen och en trevlig Valborg!

Ulrica... sa...

Hej Pernilla!

Åh vilka underbara blommor & vackert kort!!!! =) Vilken klippa hon är Bellamio! ;) Vill oxå tacka dig för att du alltid lämnar så gulliga hälsningar, jag kan alltid räkna med gulliga kommentarer från dig, vilket gör mig lika glad varje gång, sluta inte, he he! ;)

Ha en fortsatt trevlig helg, kramar

Lena B E sa...

Hej min vän! Ååååå så fantastiskt fint kort du fått och så mycket jättefina blommor!! Så himla roligt!! :) Det ska bli jättespännande att se vad du gör med dessa fina blommor!! Här har björkarna slagit ut idag så dom är så vackert gröna, vitsipporna började blomma i förra veckan. Jag har dem alldeles intill huset så jag ser dem varje gång jag tittar ut eller går ut. Lyckliga jag va? Idag har det dessutom varit ett helt underbart väder med över 20 grader, rena "sommarvärmen"!! Ha en trevlig kväll och söndag. Massor med kramar från din vän Lena