lördag, april 25, 2009

Tack snälla Lene!Se sånt fint och vårigt kort jag har fått av min bloggvän Lene! Jag blev så himla GLAD!!! Det är så roligt att få kort från mina vänner!!! Å jag som älskar trädgård! Det passade så bra!

Inte nog med detta så skickade hon alla dessa uppstämplade motiv!! Visst är de fina! Jag blev så överlycklig över dessa motiv!!! TACK ja tusen tusen tack Lene! Tack för att du tänkte på mig!
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

13 kommentarer:

Lena B E sa...

Åh vá jättefint kort du fått av snälla Lene!! Å mycket uppstämplat!! Vad roligt för dig!!Jättekul!! Ja, hon är snäll hon som skickar fina kort och uppstämplade motiv till oss, man blir så jätteglad!! :D Kramar från Lena

Lena B E sa...

Ps. Ha en fortsatt trevlig helg.

Kamilla sa...

Men så snäll Lene är :D hon är en guldgruva!!
Visst är det kul med så snälla vänner! vad mycket fint du fick.
Kram kram

Camillaskreativa sa...

Viket härligt vårligt kort du fått!Åh, så roligt att få lite nya motiv, det är lustigt vad fort man tröttnar på sina egna. Först tycker man att de är såå fina och man ska ha dem till allt, sen tycker man inte om dem för man haft dem för mkt... ;o)
Hoppas allt är bra med dig och ha det gott.
kramar
Camilla

Karina sa...

Hej vännen. Länge sedan! Vilket fint kort du gjort av Lenes stämpelavtryck. Jag fick också en hel del. Hon är så go och rar. Det är ni förresten allihopa. Skickade iväg mina receptkort till Lena idag. Är du med denna omgång? Hoppas det! Nu måste jag sova.
Godnatt! Kramar Karina

Essmo sa...

Åh va härligt med en så snäll vän! Jättefint kort & va massa motiv! Ser fram emot alla kort du kommer skapa med dessa! =)

kram kram!!

Lena B E sa...

Hej min vän! Tänkte bara höra hur det går med swapkorten? Här har vi ljuvligt väder, jag hoppas du har det också? Visst är våren en härlig tid?!! Kramar från Lena

Viktoria sa...

Tack för meddelandet i bloggen.. Registrerade att du är från Övik.. Jag åker upp till Kalix i slutet av Juni och brukar alltid ta med mig saker från shoppen uppöver.. Är du och kanske några vänner intresserade av shopping i slutet av Juni så får ni säga till :-)Alt. beställa på shoppen och så få fri leverans :-)
Kram
Viktoria
www.papperochsant.se

Petra sa...

Jasså var det du som fick det fina kortet av Lene :).
Hon är ju för go.
Vill önska dej en trevlig Valborg och 1:a maj.
Kramar
Petra

ScrapKia sa...

Åh, så fint kort du fått!! :-)
Nu har du några stämpelmotiv att färglägga, så du får ta med dem ut i solen.
Viktoria är alltså lika hjälpsam som tidigare... ska kika in i hennes shop och hoppas jag är hemma när hon åker förbi denna gång. :-)
TACK för tipset!!

kram
Kicki

lk46 sa...

Hej min vän!
Vill önska dig en härlig valborg!
Själv ska jag jobba!
Kram Lene

Lena B E sa...

Hej min vän! Ville bara säga att... Swappen är det lång tid kvar på än så det är ingen brådska med det. & önska en underbar valborgshelg. Massor med kramar från Lena

Anonym sa...

Hej Pernilla! Vill önska dig en riktigt trevlig valborg! Hoppas att helgen blir lugn och skön för dig i vårt härliga vårväder! :-)

Kramisar från Susanne