torsdag, april 16, 2009

Oscar 2 år


Jag har länge velat göra en LO på min brorsson då han fyllde 2 år. Det ser så härligt ur med alla ballongerna. Hans föräldrar blåste upp 100 st ballonger! Ja, i alla fall nästan.

Jag har använt ljusgul cardstock och på den ett mönstrat papper från Trés Julie. Kortet sitter på ytterligare en cardstock, ett blått. Självhäftande thickers med bokstäver.


Lite närbilder på blomarrangemangen. Stora blommor från Prima och blå småblommor. Mörkbrun Magic Mesch.Bokmärken cirkus från en bokhandel.


Naturfjädrar och steriliserade blomblad.

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

7 kommentarer:

Lena B E sa...

Vilken jättefin Lo du har gjort!! Ja jösses så mycket ballonger! ;) *Ler* Vad snyggt du gjort med blomgrupperna å med fjädrarna!! Ser att du varit å köpt mesh, vá kul!! Visst är det roligt att använda meshen? Så det är så thickers ser ut, jag har aldrig fattat vad det var förr. Tack!! Vilken gullig polisbil!! :D Den skulle "våra" poliser se, kanske vore nått att ha inom svenska poliskåren? ;) Massor med kramar från Lena

Karina sa...

Hej vännen. Kul att du gillade mitt blomkort. Riktigt roligt att göra. Jag har svårt att fatta detta med inch så jag gjorde det lite på mitt eget vis och det gick ju bra. Vilken härlig LO. Kul med alla ballongerna Blev han inte rädd när dom gick sönder. Min dotter har än idag mardrömmar om ballonger efter en liten incident när hon var liten;) Gillar även dina blomarrangemang på LOn, så vackert. Nu ska jag tvinga i mig frukost. Ha en bra dag Kramar Karina

Carina W sa...

Hej!
Din Lo blev jättefin.Bra jobbat!

Sänder ditt brev idag så har du det imorgon!Ha,det gott!

Kamilla sa...

Men WOW vilken underbar LO och blomster arrangemanget är suuperfint!
Och jag har lagt till dig i min blogglista ;)
kram kram och ha en underbar fredag!!

lk46 sa...

hej vännen!
Vilken fin Lo du gjort! Jag har tre album att göra klara och måste försöka få tid för det!
Hoppas allt är bra med dig!?
Hoppas du är så pigg att du vill vara med i nästa swap?!!!
Ha det gott min vän så hörs vi!
Kramizar från lene

Petra sa...

Vilken jättefin LO du gjort.
Allt var jättefint, en fin barn-LO i fina färger.
Har själv gjort 3 LO:s i helgen, har bara gjort 2 tidigare, gör ju mest kort. Men det är väldigt kul när man väl kommer igång.
Önskar dej en skön vecka.
Kram
Petra

The 80's Me - Miss CutiePie sa...

Hejsan!
Vilken underbar layout, jag tycker att du fångat känslan i bilden perfekt! Ha en bra dag! :)