torsdag, april 09, 2009

Påskkort


Titta vad brevbäraren hade med sig idag! Ett jättefint påskkort från Lena BE!!! Jag blir så GLAD av att se på detta kort!!! Tack så jättemycket för kortet, Lena!!! Vi ses i Blåkulla! Bra att du tar med dig kaffepannan så vi får fika på efter vägen. :-D *fniss* Äggstra många kramar till dig!!!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

6 kommentarer:

Lena B E sa...

Varsågod! Ja det är klart att vi måste få oss lite kaffe, det är ju rätt så lång till blåkulla å kyligt är det idag också! *fniss*
Äggstra många kramar till dig oxå från Lena

sussies sa...

Hej vännen! Tack för din söta kommentar hos mig! Vill önska dig en riktigt GLAD PÅSK och hoppas du får vila och ta det lugnt under påsken! Här hos dig och mig är det ju såååå kallt och grinigt väder så vi får hålla oss inne och mysa istället, eller hur?! Kanske vi kan få äggstra mycket fint pyssel gjort istället, hehe! Min sneak-peak layout blir färdig endera dagen så snart så får du se hela. :-) Har inte gjort en lo sen i höstas så den här känns äggstra rolig att göra. :-)

Ha en underbar skärtorsdag och ha en lugn flygtur till Blåkulla, ses kanske där! ;-)

Kramisar från Susanne!

Camillaskreativa sa...

Här var det Påsk fint på bloggen ser jag. Ville bara titta in och önska en trevlig Påsk Helg. Men vi ses ju allihopa på blåkulla ikväll så ut och olja kvasten och glöm inte katten, Kaffet stod väl Lena för...*fniss*
Kramar
Camilla

Maria sa...

Glad påsk på dej själv du :-D Tack igen för det fina kortet. Skule visa det i min blogg men nu så ville blogger nåt annat, ja, ja detta med it och datorer.
Ser att du fått användning av din vinst. Kul. Massa påsk ägg önskar jag dej.
kram
Maria

ScrapKia sa...

Så härligt Påsk kort!!
Ha en underbart härlig påsk!!

STORT grattis lilla moster;-)

Norskan Inger sa...

Å har du också haft sådan himla tur att få super fint påsk kort av Lena BE jag med JIPPE JIPPE man blir jo så himla glad eller hur:)Tack snälla för alla dina besök och dina kommentarer hos mig du gör mig jätteglad ska du veta:) Önskar dig en jättetrevlig och glad påsk massor med ägg kramar i från din lilla vän Inger:)