fredag, april 10, 2009

10 minuter gammal


På det här kortet är Tyra bara 10 min gammal. Det är taget med mobilkamera liksom det förra. Men det blev bra ändå tycker jag.

Jag har använt ett gult papper som bakgrund, lila cardstock och ett mönstrat rosa och prickigt papper. Det gula och det rosa papperet följde med albumet. Kanterna har jag chalkat med Dark brown chalk. Jag rundade hörnen med en sax och klistrade dit dem en bit ifrån själva kortet som en cool effekt. Bokstäverna följde också med albumet. En rosa nallebjörn i faner från Pysseltagen finns också med. Lite spets i nederkant. Det ska ju vara gulligt till en liten flicka!




Närbilder på blommorna. Jag har använt lila blommor från Prima och blå coh rosa småblommor från House of Inspiration. Jag gillar verkligen dessa småblommor. Det blir så effektfullt tycker jag! Idén med småblommorna kommer från Bettan (se blogglistan). Hon använder dem på allt.

Tyvärr har jag inte hunnit besöka Tyra och hennes familj än. Men det kommer. Det är ju så många långhelger på våren. Så då gäller det att passa på. Då behöver jag ju inte ta ledigt från jobbet en massa dagar.

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

10 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilket underbart kort dom kommer bli super glada över att få detta ska du veta:) Kramis i massor från din vän lilla Inger

Lena B E sa...

Wow vilken jättefin Lo du gjort!!! Älskar blommorna och den söööta nallen!! Så himla snygga "skruvar" du gjort av blomstjälkarna!!
Ooooo så söööt hon är lillgumman!!! Förstår att du är en stolt moster!! Har jag inte sagt det förr så gör jag det nu - välkommen i mostrarnas gäng!! Äggstra många kramar från Lena

Lene sa...

En härlig Lo på en jätte söt liten bebis. Kan förstå att du längtar efter att få se henne!
Kram lene

Annika Christensen sa...

Tack för din hälsning här kommer min sent men bättre det än ingen eller hur.
Glad Påsk på dig och vad du fint du har gjort med fotot.
Annika

Kamilla sa...

Men WOW vilken fin LO du gjort och mobilkamera...det kan man inte tro...
Ha en underbar påsk :D
Kram kram

Karina sa...

Hej vännen. Hoppas att allt är bra med dig och att du kom lyckligt hem från blåkulla;) Vilket vackert kort på en bedårande liten flicka du gjort. Hoppas att du får en riktig trevlig Påskafton. Kramar Karina

Lena B E sa...

Hej vännen! Det där nätet heter Magic Mesh och det är självhäftande så det är väldigt praktiskt!! Inget kladd med lim och det är toppen tycker jag!! Jag har köpt det hos House of inspiration här kommer deras adress; http://shop.textalk.se/se/shop.php?id=6957 dom har det i massor av färger. Hoppas du har en härlig påskafton! Kramar från Lena

Carina sa...

Hej!
Skissen ligger längre ner i bloggen efter min kyckling i ägg!



Ha,det fortsatt gott i vårvärmen.

Petra sa...

Tack för gulliga ord hos mej.
Underbart kort du gjort. Jättefina färger och som du säger det ska vara sött till en flicka. Härligt att få vara en stolt moster.
Du frågade vad jag målar med och det är distresser.
Ha en bra dag.
Kram
Petra

BellaMio sa...

Sicken liten docka!!! Och LO'n är ljuvlig den oxå :)

Tack för titten...