fredag, juli 30, 2010

Veckans julkort v. 30Här har jag använt mig av en stämpel från Inkido. Jag har målat löven och bären med Promarkers. Bären är sedan blingade med röd stickels. Själva mittendelen med God Jul har jag klippt ut och satt på 3Dkuddar. Jag satte spets bakom motivet och prydde det med ett röd och vitprickigt band. Enkelt och effektfullt.

Just nu är min syster och hennes familj här från Stockholm. De bor hos mina föräldrar. Jag ska åka till dem idag. Min bror och hans familj kommer också. Det blir rena rama släktträffen! :))) Me like! =o)

Free Signature Generator
Free Signature Generator

5 kommentarer:

Lena B E sa...

Hej vännen!
Wooow vilket supervackert julkort du gjort!! Verkligen jättetjusigt!! :) I love it!
Vi hade ju tänkt åkt upp, men det strular med kattvakt, så får se om det löser sig i så fall kommer vi till veckan, för då är det gubbens sista semester vecka. Jag vill inte lämna katterna ensamma i flera dagar, nää jag vägrar göra det. Så jag får bara hoppas att det ordnar sig med kattvakten. Jag hör av mig när jag vet nåt.
Ha det så bra vännen.
Kramar från Lena

Cattis sa...

Hej hej :) Ett sånt jättefint och härligt julkort, duktig du är som redan börjat med dem. Ja jag kommer väl igång sent som attan förstås ;)
HAr inte blivit något pyssel alls här på ett bra tag nu, har fixat och grejat hemma för på måndag är det dags för jobb igen.
Tack så hemskt mycket gulliga du för mallen till kortet, blev så glad :) ska se om jag har tid och ro att sätta mig någon kväll i veckan och göra ett sådant kort.
Roligt att ha släkten på besök, hoppas ni får det trevligt, ha det så gott / Kram kram

lk46 sa...

Fan....*LER* förlåt att jag svär. men det var f.. va du är duktig, måste lägga på ett kol nu!
Jätte snyggt, love it!!!!!!
Hoppas allt är bra med dig!?
Kram lene

Lena B E sa...

Hej vännen!
Tyvärr får vi ingen kattvakt så vi kan inte komma och stanna kvar nu, kanske kan det bli senare i slutet på aug. då gubben är ledig en vecka igen.
Vi åker upp imorgon till Sussie över dagen bara, om du har lust kanske du kan svänga dit?
Det skulle vara så kul att träffas!!
Ha det så jättebra vännen och hoppas vi ses nåt i morrn!
Massor med kramar från Lena

Camillaskreativa sa...

Hej vännen!
Det var ett tag sen jag gjorde en liten bloggrunda men det hinns inte riktigt med varken med scrap och besök som jag egentligen skulle vilja göra lite oftare :o) Hoppas du har lite överseende med mig... ;P
Har ni fått julkorts fnatt allihopa... Lena o Lene gör oxå julkort, ja det är väl lika bra att börja i tid så man hinner med hihi. Men jättefina är de i allafall :o)

Ha det gott nu i sommar å så får vi hoppas att solen hittar tillbaka till oss, i alla fall här i Kalmar har det varit grått ett bra tag.
Kramar
Camilla