torsdag, juli 15, 2010

Till en kille

En av mina allra bästa vänner fyllde år i mitten på juni. Då gjorde jag detta kort och flasketikett till honom. Han är något av en tjejtjusare och jag tyckte att detta passade honom. Hi,hi! Det tyckte han med.Först ut är kortet. Stämplarna kommer från Hobby och Hantverk.Flasketiketten. Bilden finns hos Ulrica att hämta hem. Där finns även andra bilder.
Flasketiketten på själva flaskan.

Här har det varit underbart väder på min semester. Strålande sol från en klarblå himmel. Det har regnat lite och då har det kommit skyfall. Idag är det ännu en dag med sol. Jag ska fara till mina föräldrar som bor vid havet. Härligt!

Ha det bra!

Free Signature Generator
Free Signature Generator

8 kommentarer:

lk46 sa...

hej min vän!
Vilket tjusigt kort och flask etikett du skapat! Kan förstå att han tyckte om det!
Hoppas allt är bra med dig!
Kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

ÅÅÅÅ vilka underbara saker du gjort riktig KANON FINA jag gillar massor:) Förstår mycket väl att han blev glad och tyckte om det han fick:)
Vad du är gullig och snäll med dina ord hos mig du gör mig ALLTID så GLAD när du hälsat på:)
Å vad värmt du har det din stackare, själv har jag en himla tur och ha air kondition hemma annars så skulle jag ha avlidet!!! Glöm inte att dricka mycket vatten så att du inte svettas eller torkar ut vännen!!!
Har en liten sommar present till dig men den får jag nog inte i väg före nästa vecka... tyvärr men har inte glömt bort dig:)
Ha det så bra du bara kan ha det och ta väl hand om dig själv, kramar i massor från lilla vännen Inger:)

Lena B E sa...

Wow så snyggt!! Både kortet och flaskkortet är superfina och passar deffenetivt en tjejtjusare. ;)
Så snygg stämpel du har köpt, kan man få tigga ett motiv från den? Jag vet precis vem som skulle få det på sitt kort, min kompis såklart som också är en tjejtjusare. Ha ha ha. :D
Ha det så bra vid havet idag, hoppas du kan bada lite och svalka dig i värmen. Må så gott och ha en trevlig helg.
♥ Kramar från Lena

Lena sa...

Hej på dig!
vilket kanonkort till en tjejtjusare, urläckert! Här kom det en liten skur idag, skööönt. Nu skiner solen för fullt. Ha det så bra vid havet. Kram Lena

LenA sa...

Vad kan passa bättre än en snyggt kort med en så läcker stämpel till en tjejtjusare, kan ritigt se framför mig hur han "gottade" sig, hihihi!
Kul med flaskdekorationer, den här gillar jag massor!Snyggt!

Hoppas din dag vid havet har varit bra!
Kram Lena

Petra sa...

Kanonfint till en tjejtjusare. Vilken fantasi du har. Helt otroligt.
Kram o ha det gott.
Petra

Lena B E sa...

Ååååå tusen tack vännen, vad du är gullig! :)
Jag blir så glad, det var ett sånt häftigt motiv så det kommer att passa perfekt åt honom, han som är tjejtokig. hi hi ;)
Hoppas du har haft det skönt i stugan? Och kanske fått bada lite också. Det har ju verkligen varit ett kanonväder, utom igår då det blåste kallt här. Hoppas du har haft lika härligt väder?
Är det några motiv du vill ha eller nåt annat så är det bara att säga till vännen. Bara jag har det så kommer det så fort jag kan, det hoppas jag du vet.
Ha det så toppenbra.
Kramar från Lena

Cattis sa...

Ha ha riktigt läckert kort och flaskkortet mee like :) Det är alltid så sårt att få till kort till killar tycker jag men du har ju lyckats kanon :)
Hoppas du har det bra, nu ska jag försöka att njuta den här veckan istället för att slita ut mig hemma ;)
Ha det så gott nu och var rädd om dig / Kram kram