onsdag, juni 09, 2010

Dragspelsmappar

Jag har ju haft turen att ha fått uppstämplade motiv från mina bloggvänner. Tack allihop för det! Nu är det så många att de inte ryms i den mapp som jag fick av Lena BE. Utan jag måste städa bland mina uppstämplade motiv. Så en dag såg jag en mall på dragspelsmappar. Det måste jag ju bara prova.



Här är ett gäng som jag har gjort under de närmaste dagarna. De är lätta att göra och det går fort.



Nu ser ni varför de kallas dragspelsmapp. Ja, ni ser ju lite av dragspelet i kanterna. Man viker dragspelet ca 6 ggr och då blir det 3-4 veck. Motiven ligger då stadigt i vecken.



som jag sa var jag ju tvungen att städa och det betyder att jag måste sortera. Därför har jag gjort olika mappar med olika innehåll.




Här är alla motiv med pojkar på. Till alla killar och män där ute.



Jag har mest av flickmotiv.



Den här mappen tänkte jag ge bort. Hoppas att min vän blir glad.


Tusen tusen tack för alla motiven! Beskrivning till mapparna hittar ni HÄR.


Free Signature Generator
Free Signature Generator

11 kommentarer:

Busan sa...

Oooh vad duktig du är!!!! Både som sorterar och städar och sedan gör så vackra mappar - din vän kommer bli jätteglad och jag måste bara ta mig i kragen här en dag och göra sådana till mig själv här till mina stämpelmotiv en dag också. Tusen tack för att du länkade till mallen - de ser ju inte så jättesvåra ut så till och med jag borde ju klara av dem... :)
Tusen tack för inspirationen också och ha det så bra du bara kan och hoppas du får en ny mysig pysselstund igen snart!!!
Sommar-kramar
Busan

Lene sa...

Vilken bra ide och så snygga de är. Tjuvar iden med märkningen... jag har Goodie boxar till mina motiv, men inte märkt dem!
Kram lene

Unknown sa...

Wow vilken ide och snygga är de med :)
Ja du tack för den inspirationen ngt jag kommer att ta del av :)
Tack för länken...
Hoppas allt är bra,
Ha det så gott / Kram kram

Lilla Pyssel Inger sa...

ÅÅÅÅ vad du har jobbat på fasen vad du har varit duktig!!!! Dom blev riktigt snygga alla i hop nu har du riktig ordning på dina stämpelmotiv:)
Hoppas allt är bara bra med dig, ha en underbar dag och var rädd om dig:) Kramar från lilla Inger vännen:)

Camillas Kreativa sa...

Så organiserat och fint du får det nu i din scrapphörna :o)Himla fina dragspelsfodral. Gullig holk du gjort, tycker du lyckats jättebra. Jag gjorde en för ett bra tag sen tyckte det var rätt kul att göra ngt annorlunda ;)
ha det gott
och kramar
camilla

Lena sa...

Jättebra ide att sortera motiven i mappar som är märkta. Snygga är dom med. Ha en bra helg. Kram Lena

Lena B E sa...

Hej vännen!
Wow så snygga mappar du har gjort!! Jättefina är dom allihopa och jag är säker på att din vän kommer att bli jätteglad för den hon/han får! :) Vad duktig du varit som sorterat alla motiv, det skulle jag med behöva göra, det kunde ju vara ett lagom jobbigt pyssel nu när jag är sjuk. Men jag håller på och ska byta dator också så det är en hel del att göra med det med, och det tar en evinnerlig tid, pust! Jag vill ju ha kvar vissa saker som jag måste flytta över till den nya, bl.a. mailadresser mm. mm.
Jättesöt fågelholk du gjort här nedan också, den är så gullig!! :)
Ha en jättebra helg.
Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vad du är gullig och snäll vännen:) Man blir självklart GLAD när andra tycker om och uppskattar det man har pysslat i hop:) Jag blev jätteglad när jag hittade stämpeln med Damen i badkaret för detta motiv var perfekt till syrran:)
Jag har inget badkar heller att dricka vin i men jag har himla tur i alla fall för vi har något bättre en ett badkar vi har en badtunna på tomten. Det är underbart att sitta där under en klar stjärnhimmel och dricka vin. Tyvärr så var det ett tag sen vi värmde på den då min kära sambo har haft fullt upp med båt och annat!!!!
Önskar dig en riktig trevlig helg och var rädd om dig:) Kramar och hälsningar från lilla vännen Inger:)

Lisan sa...

Men jisses, du har verkligen legat i med alla mappar. Så fina dom var med. Jag har mina i en trist svart mapp från Biltema..fick minsann lite dåligt samvete nu när jag ser hur fint man kunde gjort istället...men en dag så kanske det finns tid och ork för mig med att ta tag i allt sånt.
Så skoj ni har med alla träffar. Verkar som ni har det ofta uppe hos er. Fågelholken var jätte fin.
Ha det så bra, kramis från Lisan

Lena B E sa...

Hej igen vännen!
Nu är jag här igen. ;) Jag kom på att jag ville göra en sån här mapp till mina julmotiv som jag har fått av alla snälla vännen, tusen tack igen för motiven vännen!! :)
Japp för att äntligen komma till sak... så måste jag ju ha länken.
Kom på att jag glömde gratta dig till din fina och nystilade blogg också, jättefin blev den!! :)
Grattis på födelsedagen ännu en gång. :)
Massor med kramar från Lena

Maiden sa...

Vad mycket superfint du har i din blogg! Nu har jag tittat ett helt år bakåt! :-)
Dessa mappkort gjorde jag ett av nyligen - superfina!
Ha det fint!
Mvh
Maiden