onsdag, juni 30, 2010

Ännu en överraskningIdag trillade ännu en överraskning ner ur brevinkastet. Ett kort från Lene! Det är i min absoluta favoritfärg. Så snyggt! Jag blev jätteglad ska du veta Lene! Tusen tusen tack Lene!

Ha det gott!

Free Signature Generator
Free Signature Generator

6 kommentarer:

Lena B E sa...

Åååååh så jättefint kort du också har fått, jag fick ett jag också från henne och är så glad för mitt så!! :) Ditt kort är också i så härlig färg, det är mitt med du ska få se när jag lägger ut det. ;) Ha det så bra vännen, hoppas du också har soligt och varmt så du liksom jag kan vara ute och njuta av det fina vädret!
Kramar från Lena

Petra sa...

Vilket fint kort du fått av Lene.
Ha det så gott i sommar.
Kram
Petra

Lena sa...

Vilket vackert lila kort du har fått. Tänk vilka goa vänner man fått genom bloggarna. Ha det bra. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

WOW vilken tur du har kortet från Lene är så himla vackert och underbara färger:)
Vad bra att midsommar var härligt för dig det lät himla mysigt om det som du varit i väg på:) Å sen fest på midsommardagen vad roligt:) Ha en underbar sommar och njut i fulla drag och må så bra:)
Massor med sommar kramar från lilla vännen Inger:)

Essmo sa...

åå va många fina kort du får! Hoppas allt är bra med dig,
kramis!!

Lisan sa...

Hejsan, Jag har oxå fått lite sommarkort och annat fint nu inför sommaren. Det är jätte skoj.Du är väl värd varje kort som kommer. Ville titta in en sista gång nu innan mitt sommar uppehåll. Hoppas vi båda får en bra sommar med sol o bad och massor av trevligt sällskap. Va rädd om dig så hörs vi om 5-6 veckor, kramis från Lisan