onsdag, november 11, 2009

Tackkort

Nu äääääääntligen är jag klar med mina tackkort! Jag har gjort tackkort till alla som kom hem till mig på min födelsedag. Den var ju i augusti. Nu har jag skickat iväg de sista med posten. Det blev 18 st!!! :)

Jag tyckte det var en god idé att göra mina egna tackkort. "Man är ju i alla fall en scrappare. Så hur svårt kan det vara?" tänkte jag i mitt stilla sinne. Ja, inte var det svårt men däremot tröttsamt. De första 8 - 10 korten gick ju bra. Sen började det tryta med skaparlusten. Ja, då var det naturligtvis försent att ångra sig. Då skickade jag iväg det gänget av kort för att då var jag tvungen att göra till alla. Några kunde ju inte få kort utan alla skulle få ett.

Och nu, nu äntligen är jag klar med dem!!! Puh! Principen är densamma. Alla fick ett sliderkort. Men det är ju förstås olika papper och band. Jag stämplade samma motiv på alla korten dock. Nu är jag glad att jag skaffade mig den stämpeln!

Ni hittar en tutorial hos Linda på sliderkort. Tack så mycket Linda för att du la ut en tutorial på dessa kort!

Tack så hjärtligt för alla era kommentarer! :D De värmer så gott!

Ha det bäst!


Free Signature Generator

Free Signature Generator

7 kommentarer:

Lena B E sa...

Jättevackra tack-kort du har gjort också!! Ser så svårt ut med dom där sliderkorten, är det så svårt som det ser ut att vara?
Ha det så bra vännen.
Kramar från Lena

Petra sa...

Ja, de var ju kanonfina tackkorten. Men du kanske är som jag, tycker det är dötradigt att göra många likadana saker, är väldigt ombytlig av mej. Måste ha variation annars lessnar jag, men ibland får man ju bara bita ihop och fixa det.
Fin KAOS du har gjort nedan också.
Kram
Petra

Lena sa...

Så fina tackkort du har gjort. Det är klart jobbigt att göra 18 stycken samma kort,puh! Skönt det är fixat förstår jag. Nu har jag testat färgläggningen med hjälp av ScrapTorget och jag måste säga att jag är nöjd. Så testa du! Ha en bra kväll. Kram Lena

ScrapMi@ sa...

Fina kort.....men oj vilket jobb att göra massa kort ....men det brukar vara skönt när det är gjort!!

Kram//Mia

Lisan sa...

Tusen tack för ditt fina KAOS kort. Det var så himla mysigt med ett som gick i julens tecken. det var himla fina färger med. Tack!Kanske något till Sussies utmaning??
Vilka fina tack kort du med fått till.Jag har tänkt göra en liknande modell på mina julkort när jag får tillbaka orken och kan fortsätta med dom. Ha det gött hälsar Lisan och tack än en gång.

lk46 sa...

Oj va du är duktig som gör så fina tack kort. Kan gissa att de blir glada.
Vännen, jag sätter in imorgon, det gick inte idag av någon konstig anledning!
Vill önska dig en skön helg!
Kram Lene

Essmo sa...

ojoj vilken jobb! Himla fint blev det! =)
Ha en härlig helg!
kram kram!