måndag, november 23, 2009

Grattis Heléne!


Min kompis Heléne fyller 40 år imorgon men hon hade öppet hus i lördags. Det var ett jättekul kalas med mycket gott att äta och trevligt sällskap! Jag gjorde ett smyckeskrin till henne i present. I lådan låg ett halsband och ett par örhängen gjorda av mig.

Smyckeskrinet är gjord av cardstock, papper från Maja Design och tårtstämpeln är från Ericas Stämplar och textstämpeln är från Inger. Tyvärr finns inte Ericas Stämplar mera men Inger finns HÄR. Blommorna är från Prima och bradsen som jag använt till knopp är från en pysselklubb som jag var med i förut.

Ha en trevlig början på veckan!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

8 kommentarer:

Lena sa...

Hejsan!
Jättesöt ask du har gjort, superfin! Förstår hon blev glad för denna sötnos till ask. Ha en bra dag. Kram Lena

lk46 sa...

Jättesnygg ask du skapat vännen!
Jag gillar verkligen färgen!
ha det bäst!
Kram lene

Lena B E sa...

Åååh så jättefint smyckeskrin du gjorde till henne, och smyckena var säkert lika superfina dom med!! :) Hon blev väl jätteglad för detta kan jag tro! Hoppas allt är bra med dig vännen?!
Massor med kramar från Lena

Petra sa...

Vilket jättefint smyckesskrin du gjort till Helene. Och så fina kort du gjort också. Ser att jag missat både det ena o det andra hos mina bloggvänner. Har varit dålig på att besöka er alla en tid. Det är mycket nu som de brukar säga.
Roligt att du vill vara med i min candy.
Ha det gott vännen.
Kram
Petra

Essmo sa...

åååh urläckert! =)
ur har du gjort lådan? har du nån mall kanske?
kram kram!!

Busan sa...

Så fin asken är!!! Du har lyckats igen!!! :) Vilka varma härliga färger - WOW!!!
Ville bara säga hej och skicka en liten trevlig-helg hälsning till dig och att jag hoppas du har det så bra du bara kan och får en mysig pysselstund snart igen... tack för allt ögongodis du bjuder på!!!
Varma höst-kramar
Busan

Lena B E sa...

Oj oj oj så vacker bloggen din är!! Det har varit lite väl mycket julkort nu, även om jag älskar att göra just julkort så kan man ju bli lite trött på att göra dom och så är fallet nu, så jag ska hitta på nåt annat så kanske lusten för julkorten kommer tillbaka igen, hoppas det iaf. så jag hinner göra dom klar innan denna julen. Hoppas allt är bra med dig vännen?!
Ha det så bra och ha en jättetrevlig helg om vi inte hörs innan. Kramar från Lena

ScrapMi@ sa...

Men vilken fin ask, din vän måste blivit glad!
Önskar en fin 1:a advent!
Kram kram //Mia