lördag, november 14, 2009

Julkort till Sussies utmaning!

Nu har jag äntligen kommit igång med julkortstillverkningen. Sussie har ju en utmaning i sin blogg. Man ska göra ett julkort men det får inte innehålla rött eller grönt. Alltså inte de traditionella färgerna. Vilken kul utmaning!

Här nedan ser ni otraditionella kort. Det första går i blått och lila och det andra i blått och brunt.Förutom cardstock har jag använt mig av papper från Maja Design från julen 2008. Stämpeln kommer från Impression Obsession och heter "Eskimo kisses". Motivet har jag målat med Promarkers och Polychromos pennor. Det finns även lite vitt stickels på snögubbarna. Jag har chalkat med silver chalk och även använt mig av en snöflinge punch.


Här har jag gjort ett crisscross kort. Förutom cardstock har jag använt mig av julpapper från Scraplyckan. Denna stämpel är även den från Impression Obsession och heter "Snowball Fight". Jag har även här målat med Promakers och Polychromos pennor. Men denna gång har jag skuggat med ljusa färger. Vet inte om det syns. Siffrorna med årtalet är från Tradera. Bandet kommer från mitt förråd. Jag vet inte var jag har köpt det.Free Signature Generator

Free Signature Generator

10 kommentarer:

Lena sa...

Väldigt fina julkort du har gjort. Man ser nu att det går att få julkänsla även om det inte är rött och grönt på korten. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Kamilla sa...

ÅÅÅh helt underbart vackert!!
Jag tror minsann jag ska hänga på Sussies utmaning...julkort i rååååsa *fniss*
Kram kram

Anonym sa...

Hej vännen! Åh, vad fina julkorten blev! Det är riktigt roligt att utmana sig själv och tänka "jul" i andra färger. Visst var det roligt? Nu kanske du kommer igång med att göra fler julkort i andra färger. ;-)

TACK för att du vill delta i utmaningen! :-)

Idag har det varit julfest/träff på Änget med scrapföreningen, var riktigt skoj! Började 9.00 i morse och slutade 22.00, lååång dag men jätterolig!!! :-) Nästa år kan du oxå hänga på då du blivit medlem. :-)KUL!!! :-)

Kramisar Susanne

Lena B E sa...

Åh wow så superfina julkort!!! Helt underbara i de färger du använt och med sååå jättegulliga stämplar!! :D
Hoppas allt är bra med dig vännen och att du har en härlig helg med julkortspyssel. Det har jag, en härlig pysselhelg!
Massor med kramar från Lena

lk46 sa...

Aj, aj så fina kort, särskilld det sista. Om du inte misstycker vill jag rätta dig där, det är inte ett cris cros kort, det är ett tre fold kort. De blir så snygga och är kul att göra!
ha det bäst min vän!
kram lene

Articsisters sa...

Behöver lite inspiration så jag tar en tur ut på nätet. Behöver hitta nått häftigt om bakgrunder känner jag.

Lisbet

Busan sa...

Vilka fina julkort du har gjort till utmaningen - duktig du är!!! Gillar den vikningen massor som du har på ett kort - blir kanonfint!!!
TUSEN TACK igen för KAOS:en - den är så fin och vintrig - snön försvann här igen men din KAOS är kvar i alla fall!!!! :D
Hoppas du har det så bra du bara kan i veckan och får någon mysig pysselstund.
Varma höst-kramar
Busan

ScrapMi@ sa...

Superfina julkort, cool kort med icke julfärger!
Kram/Mia

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar

Charlotta sa...

Hej! Vad fina julkort du har gjort. Jag är nyfiken på stämplarna från från Impression Obsession (bla "Eskimo kisses".) Var har du köpt dem? Beställt direkt från företaget i USA? Jag har nämligen sett andra stämplar från Impression Obsession som jag är mkt intresserad av, vet bara inte om jag måste beställa från USA, eller om det finns någonstans här hemma.. svara mig gärna på charlotta@loobisdesign.se ! Stort tack på förhand.
Med vänliga hälsningar Charlotta.
ps. besök gärna min blogg.