fredag, november 06, 2009

Receptswap - oktober

Nu har äntligen receptkorten från mina swapvänner kommit! Alla har gjort superfina kort!!! :) Denna omgång hade vi 2 månader på oss att göra korten. Temanen denna gång var Julgodis och 30 min tillagningstid.

Jag brukar alltid göra en liten bok av varje receptomgång. I den finns en framsida och insidan på den är en innehållsförteckning i bokstavsordning. Det finns också en baksida där jag har skrivit vilken månad och år receptkorten skapades. På insidan av baksidan har jag en lista på alla medverkande. De står i den ordning som recepten kommer.Här är då min bok om Julgodis. Vi skulle scrappa om ett recept.
Först ut är mitt kort.
Här har vi Lenes, Karinas och Lisans kort.Sen ser vi Pernillas, Lenas och Lena BEs kort.
Här under finns recepten för 30 min tillagningstid. Vi skulle ha med 2 - 3 st recept.Jag börjar med mitt kort.Här ser ni Lenes, Karinas och Lena Js kort.
Till sist Lisans, Pernillas och Lena BEs kort.

Puh! Detta var ett låååååångt inlägg! Till alla er som orkade läsa ända hit vill jag tacka så hjärtligt!!! =D

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

6 kommentarer:

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Oo vilka små söta recept böcker du gjort!!!

Ha en skön helg!!
Kramis Millan ♥

Anonym sa...

Vad duktig du är som lyckats få till böcker till alla recepten! Så långt har jag inte kommit än men tanken har dock funnits jättelänge.

Alla recepten är jättefina och med smarriga recept!

Har tillbringat fredagkvällen, 4½ timme på akuten med gubben som lyckades skära sig på en konservbunk ikväll, suck! Roligare kan man ha fredagkväll!!! Scrappa t.ex!!! hehe!
Träffen i tisdags var kul men tyvärr kom migränen, som vanligt, suuuuck!!! Men jag saknade dig där!
Hoppas det gick bra för dig med resan till H-sand!

Ha en underbar helg min vän!

Kramelikram Susanne

Lena B E sa...

Wow så fina recept böcker du har gjort!! Dom är ju supergulliga!! De har du verkligen lyckats superbra med, duktig du är!! Jag har bara stoppat ner mina kort i en cd-låda från Ö&B. Och den är full nu, ska bli så kul att ta fram dom och titta på sen i framtiden! Tack för tipset om fotoprogrammet ska kika in där sen. Ha en trevlig lärdagskväll å ha det så bra. Kramar från Lena

Lena B E sa...

Det skulle ha stått lördagskväll och inte lärdagskväll *skratt*

Lena sa...

Söta små böcker du har gjort till recepten. En mycket smart ide tycker jag. Dom är superfina swapkorten, tack för dina. Ha en jättebra helg. Kram Lena

lk46 sa...

Åh så duktig du är vännen! jag behöver göra ett album till, mina får inte plats. men det får komma efter jul. Som du ser så missade jag fullkomligt att det var (jul) godis.
jag har tänkt att göra ditt recept på kyckling imorgon. låter smaskigt!
ha det bäst!
Kram lene