onsdag, augusti 12, 2009

Smyckeask med Tingeling!

Jag tyckte det var så kul att göra små smyckesaskar så jag gjorde en till. Här har jag använt Tingeling som förgrundsfigur. Henne stämplade jag på ett rosa cardstock. Blommor och blad från Prima. Papperet är från Trés Jolie och så har jag använt cardstock till stommen förståss. Stämpeln inne i asken är från Inkido. På vänstra sidan under locket kan man skriva en liten hälsning.


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

9 kommentarer:

Lena sa...

Jag håller med dig om att dessa askar var roliga att göra. Din är så fin, men vackra stämplar och härliga färger. Ha det gott. Kram Lena

Essmo sa...

Åh va fin! HImla söta askar alltså.. *måste pröva*
kram kram1

Hanna sa...

Hej!

Först och främst, vill jag säga ett stort tack för din söta kommentar inne hos mig! Såå roligt att du ville delta i mitt lilla lotteri! ;o)

Sedan, måste jag få tala om hur imponerad jag är av dina alster!
Så läckra!
Din smyckeask är så söt.

Har nu blivit följare här - ser framemot vad du skapar framöver!

Ha det bra,
kramar från Hanna

lk46 sa...

hej vännen!
Den är ju för söt denna lilla asken. Har bara gjort en än (inte fotat än) blir kanske fler så småningom, men jag gjorde min på en tändsticksask.
Ha en bra dag!
Kramizar från Lene

Lena B E sa...

Hejsan vännen! Wow så snygg ask!! Du är verkligen duktig på att göra dessa!! :) Snyggt dekorerad är den och så snygga papper du har använt!! Hoppas allt är bra med dig?! Massor med kramar från Lena

Angelica - Angel - Dolliver sa...

Jättevacker smyckeask! Så himla fint med öppningen och sen den lila lådan däri! *tummen upp*

Alltid lika kul och inspirerande att kika inom här!

Ha de bäst snäckan!
Kram / Angelica

Kamilla sa...

OOoh så vacker!!!
Jättesnygg :D

Jag ändrar färgen på texten när jag skriver mitt inlägg...
I min blogg så ser man ovanför skrivrutan att det står typsnitt, brevid den så står det TT och om du klickar på den så står det olika storlekar på texten, där ändrar du genom att svart markera vissa ord efter du skrivit färdig texten, och så ändrar du storlek.
Sedan finns det ytterligare en ikon där det är ett T och en liten ruta med olika färger, om du klickar på den så kan du ändra färg på texten :D

Hoppas det hjälper lite, och att våra bloggmallar inte är så olika ;D

Kram kram

Petra sa...

Jättesnygg ask. Måste testa snart.
Ha en skön helg.
Kram
Petra

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej och god morgon på dig Pernilla:) WOW vilken vacker Smyckesask hur fin som helst den ska du vara jättenöjd med:) TACK GULLIGA du för din kommentar och din omtanke du är jo så himla god och snäll:) Just nu får jag ingen vanlig behandling på Smärtkliniken får en slag bedövning två gånger i veckan som du sprutar in så att jag ska kunna fungera. Värken, smärtan och alla mina kramper visade sig till slut att inte bara vara en muskel skada men även nerv skador då jag är lite uppgiven för tiden men det är bara att bita i hop. Har gått med nerv skada och fått fel behandling i två år nu bara för att ingen ville lyssna på mig. Jag fick besked om att om jag bara jobbade på så skulle smärtan, värken och alla krämpor försvinna dom tyckte nog att det satt mera i huvudet på mig en i kroppen.Till slut tyckte läkaren på smärtkliniken att det var så konstigt att jag aldrig blev bättre och att det kanske kunde vara något annat !!!!! Blev sent på en stor nerv undersökning i Eskilstuna och svaret tillbaka var omfattande nerv skador på högre sida!!! Nerv skador kan man "inte träna" bort eller få behandlingar för det enda sättet att bli bättre är att bli opererad!!!Så nu ska jag tillbaka till Eskilstuna och dom ska kolla exakt värt alla nerv skador finns sen väntar operas jon. Tänk om någon inom sjukvården kunde lära sig att lyssna på sina patienter är säker på att sjukvården skulle spara en massa pengar och tid på det!!! Förlåt mig nu blev det mycket här men i bland så måste man bara få skriva av sig SORRY !!! Har precis lagt ut en ny ask om du orkar kan och vill titta:) Önskar dig en toppen lördag och helg å sköt om dig:) Kramis från lilla pyssel Inger:)