måndag, augusti 24, 2009

Gissa vad jag har fått!

Jag har fått detta fantastiskt vackra födelsedagskort av Lena! Tusen, tusen , tusen TACK för detta underbara kort!!! Du är så snäll och go som ger mig det!
På första bilden till vänster ser ni framsidan av kortet med alla vackra detaljer. Sen i mitten är insidan av kortet med en tag från avsändaren. Och till sist baksidan. Hur snyggt som helst!!!

Gå nu in på Lenas blogg och se allt underbart hon skapar!!!

Ha det bäst!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

7 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vad kul att få ett sådant underbart födelsedags kort jag forstår att du blev SUPER GLAD:)Lena är jätteduktig och kortet var super fint:) Trevlig kväll på dig och sköt om dig, kramis i massor från lilla pyssel Inger:)

Lena B E sa...

Wow så superfint kort du fått!! :) Vad roligt vännen!! :D Jaa Lena är verkligen jätteduktig!! :) Detta fina kort är du verkligen värd Pernilla för du är sååå go och snäll jämt & du är en sådan bra vän, önskar vi bodde närmare varandra!! :) Ha det så jättebra vännen! Massor med kramar från Lena

ScrapMi@ sa...

Men så kul att få ett sånt underbart födelsedagskort......jag älskar att få scrappade kort i postlådan det är ljuvligt.
Jag fyllde 40 förra året och jag fick en "hög" scrappade kort i postlådan den dagen och jag tar fram dom ibland o kikar på dom.......det är så roligt o man vet vilket arbete det ligger bakom!!!

Kram kram //Mia

Karina sa...

Hej vännen. Förlåt att jag glömde att gratta dig på din dag. Gör det nu istället. GRATTIS!!!!
Villket fint kort du fått av vår rara Lena. Hon tänker då på allt.
Hoppas att allt är bra med dig. Här går saker och ting framåt och det är ju det hållet som det ska gå. Fick en runda till doktorn igår med´. Jag har hörselgångs exem och det har jag haft i många år men igår kunnde jag inte höra på ena örat. Det var helt igen svullnat och det gjorde sååååååå ont. Nu har jag medicin så det går väl över snart.
Ha nu en bra dag.
Kramar Karina

Lisan sa...

Grattis till dig- både för födelsedag och det fina kortet!
Hoppas att du får/fick en toppen dag. Kramis från Lisan

Kamilla sa...

Vilket fint kort du har fått, och vad hände, just var det ju 30 dagar till din födelsedag, och nu är det 3 (!!!!) dagar kvar!
Kram kram

Lisbet sa...

Du är nu inlagd på min bloggrunda.
http://minbloggrunda.blogspot.com/