lördag, september 22, 2012

Nu är det höst

Nu har jag bytt ut sommarblommorna mot ljung på balkongen. Imorgon ska jag även plocka enris att sätta i balkonglådan bland ljungen. Kanske plockar jag lite rönnbär och lägger dit också. Det var kallt inatt. Nästan frost. Därför tog jag in pelargonerna som satt på balkongen. Jag ska försöka att övervintra dem tills nästa år.

I somras fyllde Martins syster 40 år. Då gjorde jag en korsettväska till henne. Papperena är från Maja design, sommarkollektionen 2012. Jag la ett kort i väskan.


Jag har även använt mig av band och en lila blomma.


Här är baksidan. Jag använde baksidan av papperet under snörningen. Öljetter har jag stansat dit som jag trätt bandet igenom.

Jag kunde ju inte sova så bra i början av veckan. Min yngsta katt Sharon var ute på luffen och jag var orolig. Efter två dygn kom hon hem välbehållen men hungrig. Man kan ju fråga sig var hon hade varit. Men glad blev jag i alla fall att hon kom hem igen. Nu sover jag som en stock igen. :)

Ha en fortsatt trevlig helg och vecka!
Tack för besöket!
kramis Pernilla

3 kommentarer:

Mia sa...

Jösses så fin :) Du är såå duktig..
Ja, vintern är på språng. Ska plantera ljung till veckan och ut i skogen och ta enris..
Skönt att katten är hemma, det är inte kul när dom är ute och ränner..
Kram till dej. /Mia

Margareta sa...

Ljuvlig korsett - har aldrig försökt mig på sånt - så duktig du är!!
Vackra kort visar du också här nedan - jag har ju varit på vift - precis som din katt - så jag har inte kunnat hälsa på på ett tag - och du har inte legat på latsidan kan jag se!!
Skönt att katten kommit hem igen!!
Här laddar vi för mässa på lördag - ska bli såå kul!! (Vi har haft besökare från Ö-vik, faktiskt!!)
Kram!!

Lisan sa...

ååh så skönt att du hittade din katt igen, förstår jag att du var sömnlös. Men har du katten ute annars, bor du inte i lägenhet? Kan vara jag som är virrig. Vilken stilig korsett. Jätte snygg. Ser att det är en annan modell med för den har en annan färg bakom bandet i ryggen. Snyggt. Var och handlade lite ljung mm idag, ska kasta bort mina sommarblommor nästa vecka med. Ha det så bra, kramis Lisan