söndag, september 09, 2012

70 års kort

Här har det varit fin väder idag. Solen sken och det var skönt ute. Jag var till mina föräldrar och hälsade på. Idag tog jag igen mig. Jag var tvungen att vila ut för jag var på scrapträff hela dagen igår. Kl 10-20 höll träffen på. Det är ju superkul men ack så man blir trött efteråt. Jag gjorde 4 st kort o en layout på träffen igår. De kommer jag att  visa senare. 

Martins moster Eva fyllde 70 år i mitten på augusti. Då gjorde jag ett kort till henne.Jag har bla använt mig av en die från Cherry Lynn  som jag blev så förtjust i. Det är swirlar med blad på. Den syns lite svagt under blommorna.  

Under sommaren var det lite si o så med vädret. Jag kunde scrappa rätt så mycket. :D Jag kommer att lägga ut alster som jag gjort under sommaren först innan jag lägger ut nygjorda alster.

Ha det så gott under veckan som kommer!
Tack för besöket!
kramis Pernilla

6 kommentarer:

Anna sa...

Vilket fint kort! Gillar färgerna och hur du har dekorerat kortet :)
Ha en bra kväll
Kramis

lk46 sa...

Så härligt kort!
Kram lene

Åsa sa...

Så ljuvligt kort! ♥
Massor med kramar
Åsa

Gertrud sa...

Hej Pernilla, visst gick sommar fort förbi oss. Vädergubbarna säger att det har varit en normal svensk sommar, det tror inte jag. Det var ett vackert kort du har gjort till en dam i sina bästa år :) Jag såg att du gillade Lenas kort med den sirliga diesen. Vakta brevlådan nästa vecka så kommer det en försenad födelsedagspresent. Nu blev du nyfiken va...Ha det gott, kram Gertrud

Agneta Lundbäck Sjölin sa...

jättefint kort med härlig färg.. gillar skarpt dessa vintagebilder..
Ha en bra helg
Agneta

Nina sa...

Underbart kort och vilka ljuvliga färger du har använt. Tack för titten jag kommer tillbaks snart igen. Kram Nina