tisdag, december 06, 2011

Busans födelsedagskort

Här har det snöat idag! Stora vita flingor kom dalande från himlen ner på marken. Men tyvärr kom det för lite för att det skulle täcka marken helt. Vi har haft minusgrader hela dagen idag. Så det ligger fortfarande ett tunt snötäcke på marken. Jag gillar verkligen snö. Jag tycker det är så fint och det blir ju helt klart ljusare ute.

Jag visar idag ett kort som jag gjorde till min bloggvän Åsa-Kristins 40-årsdag i slutet på november.
Motivstämpeln är från Prickiform. De säljer sina stämplar via Pysselmyran. Banderollstämpeln har jag köpt begagnad via Facebook. Jag vet inte vad det är för ett märke på den. Grattisstämpeln köpte jag hos Scraplyckan. Papperet är från Magnolia. Det och den bruna blomman fick jag av Sussie när jag fyllde år. Tack vännen!

Jag steriliserade min katt Chiqita igår. Hon mår bra men är lite omtöcknad och trött. Chiqita fick också en ID-märkning.  Nån sa att det tar en vecka innan de är sig själva igen. Jag hoppas att hon blir sig själv fort. Det är inte roligt att se henne så där ömklig. Men det är bättre att hon är steriliserad än att hon måste äta p-piller. De riskerar ju att få juvercancer om de äter piller.

Ha en bra vecka!
Tack för besöket!
kramis Pernilla
3 kommentarer:

Pyssel och Kort sa...

Så snyggt.
Kram Elin

Lena sa...

Jättefint kort du har gjort till Åsa. Jättefint har du dekorerat det! Här är det massor med snö nu. Det har snöat i flera dagar. så du får gärna komma ner och hämta lite, hi,hi. Ha det så gott. Kram Lena

Cattis sa...

Jättefint och så härlig stämpel :)
Banderollstämpeln var kanonfin...
Ha en bra dag / Kram kram