torsdag, november 10, 2011

Julpysselträff

Nu är det snart dags för High Coast Scraps julpysselträff. Den är nämligen på lördag. Himmel vad jag längtar! Det var ju så kul på julträffen förra året. Det blir scrap kl 10-22. Till lunch äter vi julgröt och till middag serveras det julbord. Så kul att få träffa alla igen!

I veckan knåpade jag ihop ett julkort. Det blev jag nöjd med. Stämpelmotivet är från Magnolia. Bakgrundspapperet har jag stämplat på med en stämpel från Stämpelboden. Likaså tomten med renarna kommer från Stämpelboden. Tyvärr finns ju inte Stämpelboden mer. Men ni kanske finner dem hos Stämpelkällan eller Vilda Stamps. Jag vet inte om de har dem för det är  gamla stämplar.


Jag har målat motivet med polychromos pennor. Tekniken kallas MPC. Sen har jag penslat på gesso med snöeffekt lite slarvigt ovanpå granarna och där jag ville att det skulle se ut som snö. Innan gesson torkade strödde jag över lite embossningpulver. Snowflake heter det pulvret. Det syns kanske inte här men det glittrar väldigt mycket om motivet. Stjärnorna vet jag inte vart jag har fått tag i. Alfabetet har jag stansat ut i Cuttlebugen och det heter "Dragonfly".

Ha en trevlig helg för det ska jag ha!
 Tack för besöket!
kramis Pernilla

8 kommentarer:

Lisan sa...

Oj så fint julkort. Du år verkligen jätte bra på dom pennorna. Mina bara ligger och tror att dom ska lära mig av sig själva. Får itne alls tilld et. Blir avis på ditt fina kort.. Hoppas att ni får en toppen scrappträff. Kramis från Lisan

Petra sa...

Härligt kort Pernilla, riktigt juligt o fint. Gesso måste nog också införskaffats, supersnyggt till snö.
Trevlig helg o kram.
Petra

Anonym sa...

Vilket fint kort, gillar verkligen effekten av gesson! Motivet är vackert och ger en julkänsla.
Ha en fin kväll//Carina

Pyssel och Kort sa...

Förstår att du längtar, super kul med julpyssel.
Jätte fint kort,
Kram Elin

Margareta sa...

Supersnyggt julkort!!
Åh så kul med träff! Vi har en nästa lördag - längtar!!
Ha det gott! Kram!!

Cattis sa...

Åhh vilket härligt kort :) Så fint..
Ha det så mysigt på träffen idag, gud så "avis" jag blir...
Kram kram

Lena sa...

Vilket vackert glittrande kort du har gjort. Hoppas ni haft en riktigt toppendag med god mat och pyssel. Kram Lena

Lisan sa...

Hejsan, det e bara jag igen. Tack för din fina kommentar till min ask. Beskrivningen hur jag gör asken med innerlocket har jag på min "mall" på pysseloplocks sida, kolla gärna där. lycka till, kramis Lisan