onsdag, september 22, 2010

En födelsedagsask

Jag fick så många kort när jag fyllde år sist att en mapp inte räckte till. Så jag gjorde en ask att förvara dem i istället. Tack än en gång alla ni som skickade kort!
Jag använde mig av det största pappersarket jag kunde hitta på Bokia. Det mäter 50 x70 cm. Då räckte det till själva asken, locket och att fodra insidan med så att asken blir stabilare. Asken mäter 16 x 16 cm så ett cardstock räcker inte till.Blommorna har jag fått av vänner. Tack alla ni underbara! En rosett fick pryda mitten av blommarrangemanget. Jag har även blingat blommorna med stickels. Fjärilen har jag stansat ut med Martha Stewarts fjärilsstans. Monarck tror jag den heter. Vidare har jag använt mig av en kantstans från Fiskars. Spetsen veckade jag och limmade fast med limmpistolen. Där finns ett grönt band ovanpå spetsen.

Tack för besöket och välkommen åter!


Free Signature Generator
Free Signature Generator

9 kommentarer:

Nina sa...

Superfin ask, och en massa annat fint att titta på här på din blogg... =)
//Nina

Lisan sa...

mmm så fin ask du gjort till dina kort. Jag har mina i en ask som varit till recept förr, inte alls så fin som din. Lite avis nu minsann. Ha det så bra, kramis från Lisan

LenA sa...

Vilken bra idé och vacker är den också!Superfint dekorerad!

Kram Lena

Petra sa...

Den är jättesnygg asken. Härliga färger. Och en bra ide, att förvara alla fina kort i.
Önskar dej en trevlig helg.
Kram
Petra

Lena sa...

Jättesnygg ask dina kort har fått att bo i. så fint dekorerad med alla vackra blommor och spets. Ha det jättebra. Kram Lena

pojjo sa...

oj så läckert, vilken jätte fin ask du gjort

Essmo sa...

viklen vacker ask du har gjort, jättefin!
kramkram

lk46 sa...

Såååå snygg pernilla!
Nu måste jag ju göra mina asker med kort så fina också!
Ha en skön helg vännen!
kram lene

Lilla Pyssel Inger sa...

Gillade denna asken jättemycket Pernilla och vilken fin förvaring till dina kort:) Bättre förvaring kan korten inte få:) Kramar kramar från Inger vännen:)