måndag, april 19, 2010

Vinterkul

På Stora Pysselträffen i mars var det en utmaning där man skulle göra en layout en annan form än fyrkantig och rektangulärt. Jag gjorde då en rund LO.

Min systerdotter Tyra fick en pulka av sin pappa i julklapp. Då det var snö i Stockholm så provåkte Tyra pulkan på juldagen. Hon tyckte att det var jättekul och sken som en sol.
Förutom papper då har jag använt mig av en spets, blå droppar som jag hittade på Dollar Store och så har jag stansat ut snöflingor och blingat dem med silverstickles. Snöflingorna syns tyvärr lite dåligt. Typsnittet på bokstäverna heter "Haunted" och de har jag köpt på Tradera.

Ha det bäst!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

8 kommentarer:

Petra sa...

Så kul med en rund LO. Gillar färgerna du använt, jättehärliga. Och typsnittet på bokstäverna är läckert. Och den lilla tösen är ju helt makalöst söt.
Önskar dej en trevlig vecka.
Kram
Petra

Lisan sa...

Oj så kreativ och duktig du är. Jag tror jag hade fastnat i tankarna om det inte skulle vara en vanlig LO som är fyrkantig.
Du lyckades jätte bra, den är super fin. Ha en bra vecka. Kramis från Lisan

Lena sa...

Jättefin LO du har gjort. Det är inte så jättevanligt med den runda formen. Fotot och färgerna är underbara. Ha en bra vecka.
♥ Kram Lena ♥

LenA sa...

Härligt att se en annan form på en LO, inte alltid lätt att "tänka om" men du har ju lyckats hur bra som helst...SUPERLÄCKER!

Ha en bra fortsättning på veckan!
Kram, Lena

Karina sa...

Hej min vän.
Kul att du gillade sylen för jag hade jätte kul att göra dom kunde nästan inte sluta fast det fick jag när nålarna tog slut.
Ska göra en till mig själv också så småningom.
¨Gillar ditt kort som jag såg hos Lene BE var kan man hitta beskrtivningen till detta kort???

ScrapKia sa...

Underbart vacker lo! :-)

kram
Kicki

Essmo sa...

Vilket härlig layout! JÄttefint när det är alldeles rund =)
kram kram!

Lena B E sa...

Hej vännen!
Wow vilken jättefin Lo!! :) Vad söt hon är lilla Tyra, förstår att det var roligt att få åka pulka för första gången. :D
Vad roligt att layouten är rund, det var nåt nytt, så kul!! :)
Hur har jag kunnat missat denna tidigare, men det har jag bevisligen gjort.
Ha det så bra.
Kramar från Lena