tisdag, april 13, 2010

Mr. Monark

Här visar jag ännu en LO jag gjorde på Stora Pysselträffen i mars. Det är kort på min brorson Oscar då han fyllde 3 år i augusti. Han fick sin första cykel av farmor och farfar.

De läckra papperna med fordon kommer från Nettans scrapbooking for you. Så även det läckra bandet. Hon hade så många fina och läckra band med sig på Pysselträffen.

Hoppas att allt är bra med er alla! Tack för alla era goa kommentarer! Ni är bäst!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

11 kommentarer:

Petra sa...

Oh, vilken fin LO. Härliga färger och läckra papper. Och titeln var klockren.
Ha en bra tisdag.
Kram
Petra

Lena sa...

Åh vilken häftig Lo du har gjort. Titeln fastnade jag för direkt, klockren som Petra skriver. Ha en bra dag. Kram Lena

LenA sa...

En härlig LO...igen, tycker som dom andra att titeln är super, brukar i vissa fall vara det svåraste att få till tycker jag!
Ha det gott!
Kram, Lena

Lena B E sa...

Åh vilken fin Lo du gjort!!
Vilken fyndig titel, håller med LenA, det är det svåraste att få till. Snygga papper är det med. :)
Jättefint kort du gjort till Lena också, det är så vackert med fjärilarna och den gula färgen, det är riktig vår det!! Här har vi äntligen vår också och det är så härligt!! Hela 9 grader varmt idag, inte illa va? ;) Hoppas du har sol med! Ha det så bra vännen.
Kramar från Lena

Lena B E sa...

Åååååh tusen tusen TACK min kära vän för det jättevackra kortet som jag fick idag!! Jag blev så jätteglad!! :D Det är så himla fint, i den gulbruna färgen och med fjärilarna och blinget!! :) Mmmmm riktig vååår!!! :)
Carpe diem min vän!
Tusen tack vännen!
Massor med kramar från Lena

Lisan sa...

Hejsan, Snygga LO´s du gjorde på er träff. Cyklen ser ut att gått hem riktigt med som present. Ville bara titta in och säga att jag är lite på benen och ska ha swap korten klara tills sista maj. Mexikanskt, jippi det är min favis.
Ha det så bra, kramis från Lisan

Busan sa...

Vilka fina LO:s du gör och så fina papper!!! Håller så med dig att bandet är fint som du köpte hos Nettan och såg ett som Sussie också köpt av henne som var så snyggt med. Just detta du har här tror jag att jag fått ett liknande (om jag inte minns fel) av Lisan och som jag inte visste riktigt hur jag skulle använda men så här blev det ju riktigt snyggt och så här måste jag också göra!!! :) Tusen tack för inspirationen och ögongodiset!!! Och ha det så bra du bara kan och hopps du får en trevlig helg!!! *kram*
Varma vår-kramar
Busan

Lena B E sa...

Hejsan vännen!
Jasså det är hos dig solen har varit idag? Då förstår jag varför inte jag har sett den! ;)
Här har det varit varmt och skönt även om det varit mulet hela dan och det har regnat lite på eftermiddan. Nu är inte det inte så mycket snö kvar här heller, så härligt det är när den försvinner och det blir vår!! Jippie!!
Visst är det roligt att kladda med färger, så som du gjorde på mitt kort som jag fick? Du må tro att jag är glad för det!! Det är ju så himla fint!! Jag älskar det!! :D
Tusen tusen tack min goa vän!!
Ha en jättehärlig helg nu min vän.
Massor med kramar från Lena

lk46 sa...

Va du är duktig på Lo! Denna är ju riktigt häftig!
Vill önska dig en trevlig helg!
Kram Lene

Anonym sa...

Hej vännen! Den blev ju jättefin och jag fick ju äran att vara med när du gjorde den! Visst blev titeln riktigt fyndig och man får sina ljusglimtar ibland! Lövbandet har du fått till jättesnyggt!
Tack vännen för det trevliga samtalet idag och det piggade upp mig så jag känner att det börjar klia lite i fingrarna igen att pyssla.:-) Blir nog att jag fixar spännet till kartongen imorrn så den blir klar nån gång. Passade tyvärr inte med grungeboarden men jag hittade ett annat spänne som tur var.
Hoppas vi får lika fint väder i helgen oxå som det varit de sista dagarna, bara det kunde sluta blåsa så skulle det bli ännu bättre.

Storkramen till dig vännen från Susanne!!!♥

Essmo sa...

Vilken härlig layout! Jättefin!
Hoppas du har en härlig helg!
kramkram!