tisdag, mars 31, 2009

Receptswap




Då har vi haft en receptswap. Denna gång var fisk receptämnet. Titta såååå fina de blev!!! Vi var 7 stycken. Mitt kort är längst ner. Det är uppbyggt av cardstock i olika färger och mönster, ett mönstrat papper och en 2 st blommor från en scrapklubb som jag är med i. Den härliga stämpeln heter "Moa fiskar" och den har Carina ritat. Hon har en hel del andra stämplar i sin blogg så gå in och titta!

Nu måste jag bara göra en förvaring till dessa kort eller så blir det en liten bok med hjälp av ringar med fram och baksida. Vi får se! Det var i alla fall jätteroligt att vara med i denna swap och jag hoppas att det blir fler gånger! Tack alla ni som var med för dessa fantastiska kort!!!
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

onsdag, mars 25, 2009

Ännu än award!


Jag har fått ännu en award! Denna gång av Karina. Gå in och besök henne och titta på allt vackert hon gör!

Jag ger bort den till följande personer:

Sussie

Scrapkia

Susanne

Miss Cutie Pie

Camilla www.nogg.se/camillaskreativakort


Mirabyll


Ulrica

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

tisdag, mars 24, 2009

En till award!!!



Jag har fått en till award av Lena BE! Tack ja tusen tack snälla och gulliga Lena!Jag tar den till mitt hjärta och bugar som tack för denna jättegulliga awarden!

I min tur vill jag ge bort den till alla ni som lämnar så gulliga och goa kommentarer!! YOU MAKE MY DAY!!!! Varsågoda och sprid ut den i er tur!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

Jag har fått en award!!!


Tack goa och gulliga Kamilla för denna awarden!!! Riktigt läcker var den och påminner faktiskt om Sex & the City stuket! Gå nu in till Kamilla och titta på allt läckert hon gör!!! Ps: Hon gillar rooooosa!

Jag ger den vidare till följande:

Lena BE

Lilla pyssel Inger

Carina

Hanna

Lena

Maria

Lene

Elisabeth

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

söndag, mars 22, 2009

Utmanad!!!

Jag har blivit utmanad av Lena BE!

Regler: Det här är svårare än du tror!
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du?: Pernilla
2. Ett ord på fyra bokstäver: Post
3. Flicknamn: Petra
4. Pojknamn: Per
5. Yrke: Personlig assistent
6. Färg: Persika
7. Klädesplagg: Pullover
8. Mat: Palt
9. Sak i badrummet: Plåster
10. Plats/stad: Paris
11. En orsak att vara sen: Parkeringsvakt
12. Något man skriker: Polis, polis potatisgris!
13. Film: Paradiset
14. Något man dricker: Pilsner
15. Band: Perssons Pack
16. Djur: Panter
17. Gatunamn: Parkgatan
18. Bil: Peugot
19. Sång: Paper Moon'

Kopiera detta till 5 st personer!

De utmanade är:

Lene

Kamilla

Susanne

Scrapkia

Millan
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

fredag, mars 20, 2009


Titta vilket vackert kort jag har fått av min vän Inger!!! Det är så roligt att få kort från mina vänner!!! Speciellt när man vet att de har lagt ner ett stort arbete och tankearbete på att göra kortet!!! Insidan är precis lika vacker! Men den visar jag inte här. Det känns för personligt att visa texten på insidan. Nu känner jag att jag måste jobba mer med insidorna på mina kort! TACK ja tusen tusen TACK för kortet Inger!!!! Besök Inger och se på allt vackert hon skapar!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

måndag, mars 16, 2009

Jag vann!!!


Maria´s vrå har haft blogcandy och det generösa priset var det ni ser i bild. Jag trodde inte mina ögon... jag vann!!! Tusen, tusen TACK Maria!!!! Nu kan jag göra LOs med lilla Tyra och använda priset! Ja, ibland har man en himla stor tur! Besök Maria och titta på allt vackert hon gör!!!
Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

onsdag, mars 11, 2009

Rosor och nybliven moster!!!


Titta vad jag har fått!!! Elisabeth har haft en hemlig blogcandy. Ingen visste att de var med på en utlottning. Hon lottade bland alla som varit inne och lagt kommentarer på de sista 8 inläggen. Jag vann!!! Jag vann!!! Jag vann de gudomligt fina smårosorna och ett vackert tackkort! Tusen tack Bettan!

Inte nog med det. Idag har jag blivit moster till en liten flicka!!!! :D Hon skall heta Tyra. Det är efter vår mormor. Jag vet inga detaljer än. Men snart blir det nog LOs på den lilla tösen! Synd bara att hon bor så långt bort. Min syster och hennes familj bor i Stockholm. Men då får jag väl åka dit då!!! :D


många kramar
Pernilla

tisdag, mars 10, 2009

Hej alla kära vänner!

Tack så hemskt mycket för alla goa och gulliga kommentarer!!! De värmer ända till hjärteroten ska ni veta!!!

Jag har inte lagt in nåt inlägg på länge för att jag inte har mått så bra. Jag har varit hängig och trött. Till råga på allt fick jag tandvärk i torsdags och skall till tandläkaren på torsdag denna vecka. Hjälp! Jag som är så rädd för tandläkaren! Ja, inte han personligen men borrandet och hela det eländet. Men jag får i alla fall hjälp nu. Jag antar att jag har någon inflammation och det kanske är därför som jag har varit så hängig ett tag.

Så är jag med i en receptswap och har scrappat på korten så att svetten lackar! Puh! Det var hemskt kul också att göra dem. Inte bara jobbigt. Nu börjar de bli klara. Till den 25 mars ska de vara färdiga. Sen ska de skickas till en i gruppen och i kuvertet lägger jag ett frankerat kuvert. Då dröjer det inte länge förrän jag får korten och kan visa dem i bloggen. Men innan dess tänker jag inte visa mitt kort! Ni får vänta otåligt liksom jag. *skrattar*

Här i Örnsköldsvik börjar det annars att bli vår! Snön ligger fortfarande kvar men fåglarna kvittrar så fint. Min katt Chiqita gillar att gå ut på balkongen och jama åt dem. Då kvittrar de ännu mer för att reta henne. De sitter nämligen på taket i stuprännan. Dit kan inte Chiqita nå. Jag har väldans tur med min katt. Hon hoppar aldrig upp på balkongräcket. Då jag bor på tredje våningen så är det ju suveränt. Jag kan t.o.m lämna henne ensam med balkongdörren öppen på sommaren när jag går till jobbet. Det är väldans bra!


Sköt om er!!!

Massor av kramar
Pernilla

torsdag, mars 05, 2009

En award till!!!


Jag har fått en award till! Denna har jag fått av supergulliga Lena! Ett STORT tack vännen!!! Nu blev jag riktigt glad!!! Tänk att komma hem efter jobbet och hitta en award. Det gjorde min dag!!!

Man ska ge den vidare till 10 st personer och här är dem:

Scrapkia

Ulrica

Lilla pyssel Inger

Lene

Annica

Inger

Carina

Karina

Miss Cutie Pie

Susanne

Elisabeth

Sussie

Ojdå, det blev visst 12 st personer! Men jag vill ge den till allihopa!!

onsdag, mars 04, 2009

Inte mindre än 2 st awarder!!!


Jag har fått 2 st sådana här awarder!! En fick jag av söta och rara Ulrica och en fick jag av snälla och gulliga Lena! Tusen, tusen TACK!!

Jag ska ge bort den till 5 st personer och dessa är:

Miss Cutie Pie

Karina

Sussie

Lene

Elisabeth

Gå nu in och titta på allt vackert som du gör!!!

tisdag, mars 03, 2009

Award till Mysmumlan!


Mysmumlan har lyst med sin frånvaro länge och nu ÄNTLIGEN är hon tillbaka!!! Jag vill ge bort denna award speciellt till henne då hon har haft det tufft. Jag tänker på dig i dessa svåra tider!

massor av kramar
Pernilla
♥♥♥ XOXO ♥♥♥