måndag, december 07, 2009

Fler julkort



Tipp, tapp ,tipp, tapp, tippe tippe tipp tapp. På detta kort har jag skrivit ut texten till "Midnatt råder". Två polkagrisar i lera från Pagoni och ett stämpelmotiv från Ericas Stämplar. Söt tomte va!




Här är en tjej som sitter otåligt och väntar på att öppna paket. Motivena på stolen och hänglaflickan har jag fått av Lene. Granen är gjord av stansen som det blir grankvistar av. Resten har jag klippt till själv.

Ja, nu är det snart jul och snart, mycket snart skall julkorten skickas. Senast den 16:e december närmare bestämt. Jag får se hur många julkort jag hinner med till dess. Långt ifrån alla mina vänner kommer att få ett handgjort kort av mig. Det kommer jag inte att hinna med. Men jag tänkte göra så många jag hinner med.

Annars är här mycket lugnt. Jag har ingen julhets. Några julklappar är kvar att bli inhandlade. Jag kommer att fira jul i Stockholm hos min syster och hennes familj. Det ska bli kul! Vi brukar alltid fira jul hos mor och far men i år blir det ju annorlunda. Kanske t om en ny tradition.

Ha en trevlig vecka!
Ha det gott!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

10 kommentarer:

Lena sa...

Snygga julkort du har gjort. Smart att sätta in texten bland lite rivet papper tycker jag och stämpeln är jättesöt.
Här råder ingen julhets heller. Fast tiden bara rinner iväg tycker jag. Ha en bra dag. Kram Lena

Lena B E sa...

Åååh så snygga julkort!! :) Håller med Lena, smart med texten bakom det rivna och jättesöt tomte!! Så himla smart att göra en gran av kvistarna, snyggare gran går inte att få!! Det ska jag försöka komma ihåg tills nästa jul. Nu tänker jag inte göra fler julkort i år, är så himla trött på det!
Ha det så bra vännen!
Kramar från Lena

Karin sa...

Vilka härliga kort! =) snyggt å bygga en gran av punchkvistarna..
ojoj måste man skicka julkorten den 16:e.. jag har inte börjat med mina än.. aja baja... *fniss*
kram på dig!

Lene sa...

Åh så fina kort du gjort vännen!
Gillar hur du gjort med pappret på det översta kortet!
kram lene

Lisan sa...

Snart jul hälsningar från Lisan.
japp nu e jag uppe lite igen och försöker komma ikapp lite med allt. Tack för dina goa kommerntarer på min blogg, dom värmer jätte mycket.
Wao vilken toppen ide att bygga gran av punchkvistarna. Jag får nog åka in på storyhouse och handla en sån punch jag med. Älskar dom kvistarna. Håller oxå med Lena att det var häftigt att riva fram texten. Nu får jag sätta fart, ska göra lite julgrupper (blommer) med mamma om en timme. Skoj. ha det så bra, kramis från Lisan

camillaskreativa sa...

Tack snälla för det fina grattiskortet och de super söta stämpelmotiven du skickade med, gillar dem jätte mkt! :o) Ska fota det ngn dag men det är ju så attans mörkt ute nu hela dagarna så man får ju ingen bra bild...
Ha det gott
kramar
camilla

Petra sa...

Jättefina julkort du gjort. Granen du gjort av kvistarna är kanonfin.
Önskar dej en riktigt skön 3:dje advent. Låter härligt att slippa julstressen.
Hos oss står korvstoppning på programmet ikväll, tack o lov så slipper jag denna gången, en av sönerna vill lära sig av pappa hur man gör. Det gäller att föra traditionerna vidare!
Tack snälla för dina alltid så söta kommentarer hos mej, det gör mej mycket glad ska du veta.
Kramar
Petra

Kamilla sa...

ÅÅÅh så vackra kort du har gjort, vad häftigt du hade rivit fram receptet :D superfint!!
Kram kram

Pernilla sa...

Jösses vad jag har missat mycket fint. Väldigt fina julkort.
Du är ju så duktig.
Jag vill även passa på att önska dig en trevlig helg.

Kram Pernilla

Unknown sa...

Hej, kom in här liten sent på kvällskvisten från en annan sida.
Har nu sett lite av allt det fina du gör. Lägger till mig som följare på din blogg så kan jag komma tillbaka igen och titta lite närmare på dina fina saker.

Trevlig helg och må så gott / Kram kram Cattis