lördag, december 05, 2009

Snigelmail till mig!I början av veckan fick jag detta vackra kort av Lena BE. Snacka om att jag blev glad!!! =) Hon ville tacka mig för att jag tog över receptswapen. Hjärtligt TACK Lena för detta ljuvliga kort!!! :))))
Några dagar senare fick jag denna söta KAOS av Busan. Jag blev jätteglad och förvånad! =) Stort TACK för denna KAOS Busan!!! :)))))))

Så nu efter denna post går jag och sjunger för mig själv. Trallala! *skrattar* Jag blev oerhört glad för denna post!!!! Tusen tusen tack till er båda!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

4 kommentarer:

Lena sa...

Tro jag det att du blev glad. Så fint kort och vacker KAOS. De fina korten förgyller verkligen tillvaron. Ha en bra helg. Kram Lena

Lena B E sa...

Jättefin kaos du fick från Busan!! Så söt den är med alla hjärtan och fjärilarna!! :)
Kul också att du gillade kortet jag skickade, varsågod vännen! Jag är ju så glad över att du tog över swappen efter mig!! :D
Lite tomt kommer det allt att bli men samtidigt skönt också, nu hinner jag kanske med att altra något åt mig själv som jag har tänkt så länge på, en "färgkarta" till mina promarkers. Ska bli så skönt att få den gjord och att slippa sitta och provmåla färgerna innan jag bestämmer mig för vilken nyans jag ska ha, det kommer jag att slippa sen hoppas jag. ;)
Ha en jättetrevlig helg.
Kramar från Lena

Anonym sa...

Vilket enormt sött kort du fått av Lena BE, hon är så himla duktig!!! Du är så duktig och flitig som tog över swappen! :-)

KAOS'en från Busan är oxå så himla söt, älskar alla hjärtan!!!

Visst var det synd att all snön regnade bort för oss idag?!! Vill ha vitt ute, NU!!!

Snart är nog vårt badrum färdigt, kakelsättaren kommer på måndag och sätter igång med kaklingen så innan jul hoppas jag det är klart. Blir som en julklapp!:-)
Hoppas du vill komma och hälsa på då och kika på badrummet och pyssla lite med mig, saknar dig!

Tack för din gulliga kommentar ang. utmaningen, du är för gullig! :-) Blir inte alltid som man tänkt, men snart är allt klart.

Ha en riktigt underbar söndag och vecka!

Glöm inte gå med i föreningen nu då efter nyår så du kan följa med mig på träffarna! ;-)

Stora kramar från Susanne

Camillaskreativa sa...

Åh fina! Jag gillar lenas kort jätte mkt, ljuvliga färger så där soft romantiskt, som jag aldrig lyckas få till själv....
Hoppas allt är bra med dig!?
Krmar
camilla