tisdag, oktober 20, 2009

Utmaning - altrat






Jag lovade att jag skulle visa mina alster från Scrappträffen. På söndagen var det en utmaning i altrat. Då gjorde jag denna konservburk som jag ska ha mina Polychromos pennor i.

Materialet är från mina egna gömmor utom halvpärlorna. De finns att köpa hos Pagoni. Visst är den där stora läcker! Det fanns också en baksida som man kunde limma på och då blev det en brads. Jag måste nog gå in och köpa lite sådana och fler halvpärlor.

Det var såååå många fina bidrag i kategorin altrat. Vissa var väldigt avancerade.

TACK snälla ni för era goa kommentarer!
Ha det gott!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

14 kommentarer:

Lisan sa...

Super fin burk till dina pennor. Va tufft det var! Det kommer jag nog att göra något liknande. Hade varit toppen till alla olika sorters pennor man har. Min lilla bordsväska från Panduro är helt full så detta var en super idé.
Ha det så gött. Kramis från Lisan

Anonym sa...

Wow, blev ju jätteläckert med de jäääättestora halvpärlorna! Burken är ännu finare i verkligheten! Den blir perfekt för dina pennor.
Hoppas att du har hämtat dig nu efter den superroliga helgen!

Idag ska jag färdigställa mina alster från träffen. Hann inte igår då det var folk här hela dan och rev upp golvet i badrummet/tvättstugan, men idag ska jag softa lite och scrappa.

Ha det gott vännen!

Kramis Susanne

Susanne Lindén sa...

Tack för fin kommentar hos mig! Va fint du altrat konservburken!! Hur snygg som helst och passar ypperligt till att ha pennor i.

Ha en bra dag!

BellaMio sa...

Hallå där!

Så fiiiint alster du gjort, och jag håller med dig att pärlorna var fina! Får nog oxå surfa in där och kolla lite, tack för tipset :)

Så kul att din kompis gillade blommorna jag gjort, det är alltid kul när något man givit bort uppskattas :)

Kram Kram

Lena B E sa...

Wow så snygg burk till dina pennor!! Den stora pärlan är väldigt läcker & jättefin!! Måste gå in och kika i den nätbutiken nån gång, för den finns på nätet va? Det som ställde till bekymmer för mej när jag fotade julkorten var att några motiv var blanka, jag hade ett vitt papper under, men menar du att man ska ha ett vitt bakom också? Ska testa det nästa gång! Tack för tipset! :)
Ha det så jättebra.
Kramar från Lena

ScrapMi@ sa...

Jättefin burk.
Återhämtade mej från träffen igår men då åkte jag på en rejäl förkylning istället.

Ha det gott!
Kram//Mia

Lene sa...

Jisses så fin en burk! visst är det kul att göra lite såna saker också!
va trevligt att du träffat Sussie1
Ha en trevlig dag vännen!
kram lene

Lena sa...

Åh, en så söt burk dina pennor har fått då. Den är superfin och pärlorna är så läckra. Vad roligt det måste vara att träffa på en massa människor och pyssla tillsammans. Sånt saknar jag. Ha en bra vecka. Kram Lena

Lena B E sa...

Undrar bara hur det går för dig med swapkorten? Är du klar snart? Det är ju tid än, ca 2 veckor kvar. Ha det så bra vännen!
Kramar från Lena

Kicki sa...

Wow, så snygg den är!!!
Den skulle jag ha röstat som vinnare! ;-)

Petra sa...

Vilka snygga burkar du gjort. Supersnygga. Underbart papper och fina dekorationer. Måste kolla in halvpärlorna, jätteläckra.
Ha de gott min vän.
Kram
Petra

Karin sa...

Urläcker pennburk! Borde oxå göra något sånt här till mina promarkers som inte får plats i prowalleten,men jag är för lat.. Jag kan väl få din snygga istället?! :p
kram kram!!

Lilla Pyssel Inger sa...

WOW VILKEN SUPER FIN BURK JAG TYCKER DEN ÄR HELT KANON DU HAR VERKLIGEN LYCKATS:) Du ska vara jättenöjd med din burk:) Tack för gullig kommentar hos mig du är alltid så himla snäll och god:) Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Busan sa...

Så fint du har fått till de här burkarna!!! Gillade speciellt spetsen du använde och halvpärlorna - men färgerna och allt passade så fint ihop!!! Tack för inspirationen och ögongodiset!
Önskar en trevlig helg!
Varma höst-kramar Busan