torsdag, oktober 22, 2009

Beställning till ett lotteri

Linda på jobbet har ordnat en IKEAresa på lördag. Vi är ca 35 st som åker och vi kommer att ha ett lotteri på vägen hem. Det är 100 st lotter och 10 st av vinsterna har Cafét som jag jobbar på skänkt. 5 st är lunch för 1 person och 5 st är fika för 1 person. Jag har fått uppdraget att göra presentkorten.
Muffinskortet är för fikat och den lilla kocken är för luncherna. Den lilla kocken ingår i ett ark med clearstamps som jag fick av Scrapkia när jag fyllde år sist. Det var jättemånga fina stämplar på det arket. Väldigt användbara då man ska göra receptkort. Tack än en gång för dem, Kicki!
Här ser ni insidan och tagen. Korten är inte så stora bara 10,5 cm x 6,5 cm. Men det var väldigt kul att göra dem.


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

10 kommentarer:

sussies sa...

Hej vännen! Vad fina dom blev! Gillar tanken med tagen som man ska ta med, jättekul idé! Hoppas IKEA-resan blir rolig på lördag och att du hittar din väska på Panduro!

Ha det gott!

Kramis Susanne

Lena sa...

Hejsan!
fina presentkort du har fått till.De som vinner blir säkert hur glada som helst. Hoppas ni får en rolig dag på lördag. Kram Lena

lk46 sa...

men vilken kul ide och så fina presentkort, det är ju en present i sig!
Hoppas Ni får en trevlig resa!
Kram lene

Camillaskreativa sa...

Hej min vän! Attans vad lång tid det tar att få upp din bloggsida, har du för mkt på den... ;o) Kan vara allt som ligger runtomkring, texter, bilder och så, men jag vet inte, det kan lika gärna vara en trög datordag =D
Jo, det jag skulle säga var att vad fiffiga och fina dina presentkort blev, gillar iden med tagen.
Hoppas allt är bra med dig annars och ha det så kul på Ikea, där kan man gå och strosa (och handla lite för mkt ibland) länge. Vi har ju Ikea här i Kalmar nu så då blir det att man småhandlar lite då och då, till skillnad när vi fick åka till Älmhult då var det storinköp som gällde. Men vi kan alla genvägar nu... annars tar det så lång tid att gå igenom hela varuhuset... ;P
kramar
Camilla

Lena B E sa...

Så jättefina presentkort du har gjort!! Jag förstår att dom var roliga att göra, särskilt med så fina stämplar som du har (å fick). Jag gillar oxå idéen med tagen, väldigt smart! :)
Ha så kul på Ikea och Panduro, hoppas du hittar det du vill ha!! Tack för erbjudandet, :) ja vi får se till våren, jag kanske tar dig på orden och kommer upp. :D Det skulle vara roligt! :)
Ha en jättetrevlig helg!
Kramar från Lena

Lena B E sa...

Wow så supersnygga swapkort du har gjort!! :D Superduperfina!!
Kramar från Lena

Lisan sa...

Låter jätte skoj med en IKEA resa och ha lite utlottning på vägen. Presentkorten var jätte fina. Kanske låter dom bli att lösa in vinsten och behåller det fina kortet. Det hade nog jag gjort. (misstänker att dom kommer få behålla själva kortet ändå)Ha det så skoj på Ikea och ha en trevlig helg.
Kramis från Lisan

Lilla Pyssel Inger sa...

Å vilka fina "Presentkort" vilken underbar ide, jag hoppas att du får en jättetrevlig IKEA-resa och dag:)
Dina ord hos mig att det är "rena julafton" att titta in hos mig är ett av dom finaste komplimangerna som jag fått TACK SNÄLLA SÖTA RAR DU JAG BLEV SÅ HIMLA GLAD:)Ha nu en riktig fin helg, kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Pernilla sa...

Hoppas att du har haft en trevlig dag på IKEA.
Ville bara titta in och önska dig en trevlig helg.

Kram Pernilla.

Essmo sa...

Vilken kul grej! å va fina dom blev,
hoppas du har enhärlig helg,
kramkram!