söndag, oktober 04, 2009

Födelsedagsswap?

Jag var inne hos Lena på min bloggrunda. Hon vill ordna en födelsedagsswap. Dvs alla som är med i gänget gör ett kort var till den som fyller år och skickar iväg. På så sätt får man en massa kort på sin födelsedag.


Så här skriver hon: "Jag skulle i så fall kunna göra upp en lista med namn,adress och födelsedag och skicka till er som vill vara med. Vad säger ni,vore detta roligt?" Hon skulle alltså vara nån slags samordnare till det hela. Om detta är något för dig kan du läsa vidare i hennes blogg Lenas Papperspyssel.


Jag själv tycker att det var en bra idé och tänker vara med på listan. Till min födelsedag fick jag ju så många fina och underbara kort. Nu vill jag ju ge tillbaka i gengäld och skicka kort till er som fyller år.


TACK så hjärtligt för alla kommentarer!!! :D De värmer nåt så oerhört!

Ha det gott!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

8 kommentarer:

Lena B E sa...

Hej vännen! Ja visst var det en jättebra idé som Lena föreslog! :) Men jag vet bara inte hur jag ska hinna med allt, tror isåfall att jag måste sluta med receptswappen om det ska gå, och det har jag tänkt på ett tag så får se hur jag gör. Jag ska tänka igenom allt noga först. Hoppas allt är bra med dig vännen?! Ha en trevlig söndag.
Kramar från Lena

Camillaskreativa sa...

Jag har varit inne hos Lena och "anmält" mig... :o) Visst var det en jätterolig idé, med födelsedags swap?!
Synd bara att det ska starta i januari, jag som fyller år i december ;P Hoppas det blir ngt av det iallafall, för det vore som du säger jättekul att få en massa fina kort neddimpande i brevlådan när man fyller år!!
Ha det gott och Kramar
camilla

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig vännen:)Jättekul grej med födelsedagsswappen och skulle så jätte gärna vilja vara med men får avvakta med det tyvärr! Har operajoner och rehabilitering på gång och vill inte lova saker som jag inte kan hålla. Men kanske sen när allt är klart så kan jag vara med:)VAD DU ÄR SÖT OCH GULLIG TACK SNÄLLA FÖR DIN KOMMENTAR HOS MIG DU GÖR MIG SÅ HIMLA GLAD:) Kan jag ge dig tips och ideer så blir jag bara jätteglad ska du veta:) Ha en toppen kväll och vecka min vän å sköt om dig, kramis från lilla vännen Inger:)

sussies sa...

Hej vännen! Jättekul idé med födelsedagskorten! Säger som Inger; hade jättegärna varit med men tyvärr så har jag alldeles för lite ork nu för att vara med men hoppas att den kommer tillbaka senare och om det finns plats då kanske jag går med, vi får se. Skulle iallafall vara jättekul!
Jag har en KAOS'award som jag vill ge dig så om du vill ha den så maila mig min adress så åker den med posten bums.
Maila; susannebylund@hotmail.com

Ha det gott min vän!
Längtar tills vi snart ska ses på storträffen!!! :-) :-) :-)
Kramisar Susanne

sussies sa...

Hej igen!
DIN adress ska det ju så klart vara, inget annat!!! *klantiga jag* ;-)

Susanne

Lilla Pyssel Inger sa...

TACK TACK TACK för din kommentar hos mig du gör mig så himla GLAD TACK SNÄLLA VÄNNEN:) Om man nästan är hemma 24 timmar pr dygn 7 dagar i veckan och får sova ca 2-3 timmar så forstår du att det finns lite pyssel tid kvar:) Jag pysslar för att få tiden att gå och för att forsöka få något annat att tänka på en värk och krämpor!!! Men fick jag välja så skulle jag heller vara på jobbet med mina arbetes kamerater som jag saknar så himla mycket:)Jag hoppas att någon gång i framtiden få uppleva den vanliga vardagen igen för den är BÄST:) TACK FÖR ALL DIN OMTANKE DET VÄRMER SÅ MYCKET:)Kramis i massor från lilla vännen Inger:)

Lisan sa...

Hejsan,
Hur går det med scrappandet?
jag känner nästan för att ta en scrapp paus på en eller två veckor. Ska bra fixa mina recept klart. Har bara lite kvar på den ena sorten av dom. Vi scrappar rätt ofta här på området o nu känner jag att det nog blivit lite mycket hur skoj det än är.
Behöver lite friskluft tror jag.
En dag eller två så brukar jag vara på G igen.

Tycker Lenas förslag är super toppen. Wao va skoj att öppna brevlådan o se alla fina kort som bara är till mig! Inte illa alls inte.
jag ska vara med på det helt klart. Till detta nya kommer mina krafter tillbaka. ha dtr så bra, kramis från Lisan

Lena B E sa...

Hej vännen! Hur går det för dig med allt skapande, eller ligger det helt på is nuförtiden? Jag vet ju att det finns annat som upptar din tid nu ;) och det gör du helt rätt i, att lägga all tid och energi där istället för på scrappandet. Kör hårt!! :) Tids nog får du lust för scrappandet & bloggandet igen, man behöver en paus ibland. Ha det så jättebra vännen! Massor med kramar från Lena