torsdag, oktober 08, 2009

Kolla - en KAOS!


Idag var brevbäraren hit med en KAOSaward till mig från Sussie. Gissa om jag blev glad? Jag blev jääääätteeee GLAD!!! :D Se så fin den är! Grönt som jag gillar skarpt och rostbrunt. Coola detajer var det på den också! När jag läste nomineringen blev jag tårögd. Det var så himla gulligt skrivet!!!

TACK ja tusen tusen tack Sussie!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

6 kommentarer:

Lena sa...

Grattis till din KAOS. Jag har fått en jag med idag och sett hur fina dom är. Så vi är lika glada du och jag nu förstår jag. Ha det bäst. Kram Lena

Linda Horn sa...

Stort grattis till din fina KAOS!! Förstår att du är glad!

sussies sa...

Det gör mig glad att du tycker om den vännen! Jag hade ingen aning om att grönt är din favoritfärg så det blev verkligen en lyckträff, jättekul!!! :-) :-)

Håller på med min 3:e omgång nu som nästan är färdiga men de är i helt andra färger än de jag gjort hittills. Kul att prova olika färger och tekniker. :-)

Nu du, är det inte alls länge tills vi ses, bara drygt en vecka, så kul och spännande!!! Tänkte du vara med bägge dagarna? Min ambition är det, men sen får vi se vad kroppen tycker efter en dag, men jag vill vara med bägge dagarna, vill!!!

Kramis i massor!

Susanne

Lena B E sa...

Stort GRATTIS till den superfina KAOSen från snälla, goa Sussie!!! Oh så kul att du också fått flera stycken, du är så väl värd dom alla!! Jag hoppas kunna göra några julkort i dag när jag är uppe med tuppen för en gångs skull. Ha en underbar dag. Kramar från Lena

Petra sa...

Grattis till en jättefin KAOS.
Vill bara titta inom o önska trevlig helg.
Kram
Petra

lk46 sa...

Ja den är verkligen snygg! Grattis vännen!
Jag skäms så, jag har 6 styck jag måste göra. Men snart är det vinter med långa kvällar då blir de säkert klara!
Ha en skön dag imorgon!
Kram lene