söndag, oktober 18, 2009

Scrapträff i helgen i Övik

Jag har varit på mitt livs första scrapträff. Det var tröttande, prestationsångest framkallande och helt helt helt underbart!!! :D Jag är överlycklig för det var sååååå kul och beroendeframkallande!!!

Jag satt vid samma bord som Sussie. Det var första gången vi träffades IRL. Och vi hade så kul!!! Sussie är jättetrevlig ska ni veta!



Här är Sussie in action. Det här kortet är taget på söndagen. Det är en lite trött Sussie som poserar efter 12 timmars scrapping på lördagen och lite sömn. Vi var där redan kl 9.00 på söndagsmorgonen.

Jag deltog i några utmaningar. Två LOs, ett farsdags kort och en altrad konservburk blev gjorda under helgen. Jag tänkte visa dessa alster längre fram i veckan. När det var dags för utlottning på Pysselkitsnr så föll en vinst på mig. Jag vann en massa jättefina och användbara band i en påse.

Det här blir inte sista gången jag åker på sådana här träffar. Jag längtar redan till mars och nästa storträff. Tills dess får jag nöja mig att vara gäst på de lokala scrappträffarna.

Ha det så gott mina vänner!
Tack så hjärtligt för alla kommentarer!!! :D


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

8 kommentarer:

ScrapMi@ sa...

Ja visst är det roligt med pysselträffarna.....me like!!!

Jätteroligt att träffa Dej!!!
Vi ses!!!!
Många kramar från //Mia

Lena sa...

Låter jätteroligt det där att träffas och pyssla tillsammans. Sånt saknar jag! Ska bli spännande att se vad du gjort för något. Ha en bra vecka. Kram Lena

Anonym sa...

Visst hade vi roligt i helgen!!! :-) Jag fick ju inte gjort så mycket som jag hade tänkt mig men vad gör väl det, huvudsaken var att vi hade roligt och det hade vi verkligen! Det här var första gången men absolut inte den sista!!!

Blir kul att se dina alster i bloggen också!!! Du gjorde så himla fina grejer!!!

Kramis Susanne

Lisan sa...

Hejsan,
Vad skoj att ni kunde träffas när ni scrappade. Låter jätte skoj med sådana träffar. Ser fram emot att få se vad ni har gjort där. Vi ska ha en träff som butiken i Ängelholm ordnar ihop med en Halmstad butik nu den 7 november. Ska bli jätte skoj. Hoppas att du mår riktigt bra igen. Kramis från Lisan

Petra sa...

Så roligt med pysselträff. Kul att träffa sina bloggvänner IRL. Ser fram emot att se vad du pysslade ihop.
Ha en trevlig vecka.
Kram
Petra

Lena B E sa...

GRATTIS till vinsten!! Va kul att du vann! :D Jag ser fram emot att se dina alster här i bloggen, är så myfiken så jag spricker snart. ;) hi hi hi... Sussie har färgat håret ser jag, snyggt!! Ja hon är verkligen jättetrevlig och snäll!! Hon är en underbar människa!! Ha en härlig vecka.
Massor med kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Jag forstår att ni har haft roligt jag bara älskar sådana pyssel träffar å jag håller med dom är beroende framkallande helt klart:)
Så himla trevligt att se bild på Sussie hon är jo en sådan himla god och underbar tjej:)Ha en toppen dag och vecka kramis från lilla pyssel Inger:)

Karina sa...

Hej vännen.
Va tråkigt med en scrapträff......ups menar roligt *inte alls avundsjuk*
Och vad rolig att se Sussie i egen hög person. Ska surfa vidare in till henne sen och kolla om hon har någon bild på dig ;O)
Väldigt fin burk du gjort. Gillar den jätte mycket.
Du frågade om stämplarna på mitt kort. Jag vet inte vem som gjort dom men jag har köpt dom hos Scraproom i Helsingborg. Kolla i deras webshop. Jag tycker att dom är så gulliga och visst passar dom på detta kort. Om du vill så kan jag skicka några stämpelsvtryck på dessa två. Hojta till bara och berätta vad du färglägger med så att det blir rätt ink och papper.
Ha en underbar dag.
Kram Karina