söndag, september 27, 2009

Födelsedagsfest - igen!




Ja, då kom den kvällen då mina vänner skulle fíra mig. Jag var inte ensamt födelsedagsbarn. En kompis till- Birgit - fyllde 40 år 2 veckor efter mig och hon och jag skulle alltså bli firade. Kl 18 igår lördag skulle någon hämta oss. En av mina vänner ringda och sa att någon i en svart Mondeo skulle komma och hämta mig. Det var ju nervöst så klart! Vad skulle hända nu?

Nåväl, bilen kom och i den satt en pappa till mina vänner. Han körde mig till en restaurang här i satt som heter "Mata mig". Där satt mina vänner och väntade. På bordet var 2 st kort gjorda av Scrapkia. Jätte jätte fina!!!! Mitt syns här ovan. Jag fick beställa vad jag ville och åt wokad kyckling. Vi pratade och skrattade en hel del! Det är så roligt att träffas men tyvärr blir det rätt sällan nuförtiden. Nästan alla har barn och familj och det tar ju sin tid. Speciellt när barnen är i skjutsa-hit-och-dit-åldern. Mina vänner och jag har kännt varandra länge. Vi spelade alla i samma innebandylag. Det är en sisådär 15-17 år sedan. Vi har träffats lite nu och då under alla dessa år. Det är så himla roligt att fortfarande ha kontakt och träffas! :D

Till efterrätt åt jag nån chokladtryffel med hallon och grädde. En annan av mina vänner hade letat upp vad som hände året 1969 då vi då föddes. Vi skulle gissa på olika artister, låtar, kända personer och dyl. Det var rätt så svårt. Men vi vann varsin trisslott tillslut. :) Tyvärr var det ingen vinst för någon av oss men det var kul att skrapa.

Efter restaurang besöket gick vi till O´Learys. Där hade vi jätteskoj!!! :D Jag kom till slut hem vid 12.30 tiden. Utmattad men lycklig!

TACK ja tusen tusen tack till alla ni som var med!!! Ni är för goa!!!!!!!! :D


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

10 kommentarer:

Lena B E sa...

Låter som du har haft jättekul!! Så roligt!! :D
Mmmmm chokladtryffel med hallon och grädde det låter gott det, mums!! :) Så jättefint kort du fick också vilken toppenkväll dom bjöd på, en riktig höjdarafton!! :) Skrapa triss är så roligt synd bara att det så sällan blir nån vinst, men å andra sidan så är ju skrapet så spännande så bara det, är en vinst i sig. ;)
Massor med kramar från Lena

Lena sa...

Vilken trevlig festkväll ni haft. Ätit gott och blivit ordentligt firad ser jag. Roligt fylla år ibland du! Ha en bra vecka. Kram Lena

Lene sa...

Godmorgon min vän!
Ja Ni hade trevligt förstår jag! Så kul när man hittar på saker, en jättebra ide med "Året".
Vilket härlig kort du fick, ska titta in hos skrapkia och se vad hon gör!
massor av kramar från Lene

ScrapMi@ sa...

Skoj med party/kalas och få äta på restaurang är så mysigt =)

Jag kikade men hittade inte dej på FB fanns så många med samma namn o hittar ingen bild som överensstämmer med din bild på bloggen. Jag heter Mia Isaksson kanske Du har bättre tur än jag o söka upp mej ;-)

Kram//Mia

Karin sa...

Vilken helkväll! Va härligt med sådana goa vänner!
Ha det fint!
kram kram!

Erica sa...

Vilket jätte fint kort du fick. Låter som du hade en helt underbar helg. Det är verkligen tråkigt att man inte har lika mycket tid att träffas längre. Har blivit samma här men man får njuta av de gånger som blir istället.

Ha det gott!

Kramar Erica

Lene sa...

hello my friend!
Nu är det bara 4 dagar kvar på candyn!
Ha det bäst!
kram lene

Lena B E sa...

Hejsan vännen! Jag hoppas att allt är bra med dig och att veckan varit bra?! Idag ska jag göra nåt julkort har jag tänkt, känns helt rätt nu då det är minusgrader ute. Brrr. kallt är det!! Ha det så bra min vän. Kramar från Lena

Petra sa...

Så kul att det blev en lyckad kväll. Roligt att bli uppvaktad på det sättet. Kortet du fick som Scrapkia gjort är jättefint.
Kram o ha en trevlig helg.
Petra

Lene sa...

Godmorgon vännen!
Vad gör man en kall blåsig morgon när alla andra sover i vårt avlånga land? Jo man skickar en hälsning till sina vänner och undrar om allt är bra?
Ha en underbar dag min vän!
kram lene