tisdag, september 22, 2009

Vad flitiga ni är!!! :D

Hej på er alla!!!

Det var länge sen jag la in ett inlägg i bloggen känner jag. Jag har nyss varit ute på en bloggrunda och jag måste säga att ni alla är så flitiga!!! Verkligen fina alster ni lyckas på till!!!

Själv har jag lite som måste pysslas. Swapkort, KAOSawards och julkort! :b Ja, Lena jag har inte glömt KAOSen. Det kommer, det kommer så småningom.

Annars är jag mycket ute på Facebook. Det är verkligen kul... till en början. Så bli inte förvånade om ni får ett mail om en förfrågan att gå med!:D Där kan man nämligen chatta också. Alla har ju inte MSN. För att chatta på MSN måste man ha en hotmailadress. Man kan även lägga upp kort på Facebook. Om man vill kan man göra sin sida privat så att bara inbjudna vänner kan se den.

TACK ja tusen, tusen tack för alla era kommentarer!!! :D De värmer oerhört!!! Det är alltid lika roligt att läsa dem!

Ha det nu gott alla goa vänner!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

9 kommentarer:

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig:) Man ska inte stressa med att pyssla man ska njuta och mysa när man skapar:) Ta en sak i tagit min vän och ta den tid du behöver då blir det alltid bäst:) Å vad jag är glad för din skuld att du mår prima och för att det har gått så himla bra för dig på marknader:) Inget är roligare en när det går bra för dom man tycker om så är det jo:) Tack för besöket och dina fina ord hos mig som alltid gör mig glad och som värmer ska du veta:) Önskar dig en toppen dag och vecka, kramis från lilla vännen Inger:)

Lena B E sa...

Hejsan vännen! Åh så kul att höra ifrån dig!! :D Ta det du lugnt med kaosarna, man ska ha lust att pyssla å, det ska inte vara ett krav för då blir det inget roligt utan bara jobbigt!! Ha det så jättebra min vän! Kramar från Lena

Lena sa...

Hej på dig!
Pyssla ska man göra när det känns roligt. Så ta det i din takt som du känner för. Hoppas allt är bra med dig. Ha det gött! Kram Lena

lk46 sa...

Hej vännen!
Ja alla är så duktiga, jag hinnar inte med tycker jag! har inte börjat tänka på swapen än och har 6 styck KAOD att göra och masssssor av julkort!
Ha det bäst!
Kramizar från Lene

ScrapMi@ sa...

Kikar in...jag är oxå på FB kanske kan lägga till Dej som vän då vore roligt!!!

Japp jag ska på träffen i oktober....ladda börsen ordentligt *fniss*

Ha det gott!!
Kram//Mia

Linda Horn sa...

Tack snälla rara för din gulliga grattishälsning inne hos mig!!

Camillaskreativa sa...

Hej.
Jag vet inte om jag gillar facebook. Tycker det är rörigt där inne, har inte förstått tjusningen med det än, tydligen ;p Bloggen är mkt roligare tycker jag nog :o)
ha det gott
kramar
Camilla

Lena B E sa...

Ja jag fattar nog inte vitsen med facebook för jag tycker att bloggen är bäst ändå. Där vet jag åtminstone vart jag skriver hi hi. Idag är det tandläkarn som väntar igen, det är inget vidare kul att gå dit tycker jag, men jag måste ju. Sen får man väl hoppas att helgen bjuder på nåt kul. ;) Förmodligen blir det rätt lugnt här för gubben jobbar, så då kan jag passa på att pyssla lite om jag får lust till det.
Hoppas allt är bra med dig och att du får en underbar helg. Vi hörs.
Kramar från Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Vad kul att du tyckte om Jul present påserna och Jul struten:) Kan du själv inspireras av detta så blir jag jo självklart SUPER GLAD:)Å jag bara älskar detta Cicci papper och tycker det är så himla användbart:)
Nu ser jag fram i mot att se vad du hittar på för kul med dina papper:) Ha en toppen fredag och helg å sköt om dig, kramis i massor från lilla vännen Inger:)