måndag, maj 25, 2009

VisitkortsställJag har gjort ett ställ till mina visitkort efter en tutorial av Bettan. HÄR kan ni se den. Jag har använt mig av mörkblå cardstock, aprikos cardstock och ett blått mönstrat papper.
Så här ser det ut med visitkort.Här ser ni stället från sidan. Jag var tvungen och lägga dit en stor sten som motvikt till alla visitkorten. Hi, hi! Annars ramlar den omkull. Jag vet inte vad Bettan satte stället på men så gjorde jag.

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

3 kommentarer:

Essmo sa...

Åh va mycket fint du har gjort sen jag var inne sist! Kuvertkortet är ju heeelt underbart, åh så vackert! Förstår din nyfunna kärlek embossing, jag gillar med att embossa.. på allt.. hihi..
ha en härlig vecka!
kram! !

Susanne Lindén sa...

Kul att du gillade mitt blomsterhjärta. Den var ganska pilligt att få till. Jättefint ställ till visitkort och kuvertkortet i inlägget nedanför är ju såå vackert.
Ha en bra dag!

Lena B E sa...

Det här har ju jag missat helt! Jättesnyggt ställ du gjort till dina visitkort!! Smart med stenen, blåser det så flyger den inte sin kos heller! Kommer du häråt nåt i sommar på din runda? Det skulle vara roligt att träffas, hör av dig om du är i närheten. Kramar från Lena