onsdag, maj 06, 2009

FiskswapVi hade en receptswap i mars. Nu har jag gjort en liten bok av det hela.Det blev en enkel framsida. På insidan av den skrev jag en innehållsförteckning i alfabetisk ordning.
På baksidan har jag en stämpel från Pysselmyran och där i skrev jag tidpunkten. På insidan av baksidan skrev jag en medverkande lista. Den ordningen ligger efter alstrenas ordning. Själva alstrena kan ni se i etiketten Swap.


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

5 kommentarer:

lk46 sa...

Jättesnyggt pernilla!
Visst är det kul att ha dem samlade i en bok!
Ha en bra dag min vän!
Kram lene

Karina sa...

Hej vännen! Vad häftigt du gjort med recepten. Själv har jag dom i den lådan som du föreslog för ett tag sedan. Jag skrev till Lene att jag nog också vill göra små böcker av dom istället. Vi får se. Är du med i denna omgången? Hoppas det.
Nu ska jag kila iväg och jobba. Kramar Karina

Lena B E sa...

Så fin receptpärm du gjort!!
Å så smart och bra idé med innehållsförteckning och medverkandelista!! Puh va långa ord. ;) :D Jag får nog ta och fixa nåt jag också snart, har inte blivit mer än en pärm, tyvärr odekorerad än så länge och den passar inte så bra heller till de recept vi haft, den passar nog bätte till nåt grillat eftersom det är lågor på papperet.
Hur går det med dina swapkort för denna gång? Är du klar snart eller håller du på för fullt med dom? Massor med kramar från Lena

Essmo sa...

åh va fiffigt!Jättesöt stämpel som passade himla bra. kul & vara med i receptsvappar, fast det är lite farligt har jag hört, man blir lätt beroende av swappar ;)
tack för dina alltid lika snälla ord i bloggen min =)=)=)

kram kram!!!

Lena B E sa...

Hej igen min vän! Nu är två brev postade och snart på väg åt ditt håll, så håll utkik efter två med stämplade fjärilar på. ;)
Massor med kramar från Lena