tisdag, maj 19, 2009

Till den händige


Här är ett kort till den händige. Vem nu det månde vara? Det kan vara bra att ha ett kort på lut som man kan ta fram vid tillfälle och ge bort.

Jag har använt mig av en gul kortstomme från Scraplyckan. Papperet kommer från Crate Paper. Det har jag använt mig av både baksida och framsida. Jag liksom flätade papperet in i varandra. Ganska effektfullt tycker jag. Stämpeln kommer från Panduro.
Och så insidan. Jag brukar ta en del av stämpelmotivet och stämpla på insidan. Då får man en fin helhet.

Ha det bäst! Glöm inte att lämna ett spår innan ni går! :)

♥♥♥ XOXO ♥♥♥

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

5 kommentarer:

Susanne Lindén sa...

Hej!
Ja.. här har blomningen kommit långt. Går nästan lite för fort. Jättefin stämpel och kort! Flätningen blev en fin effekt.

Ha en trevlig dag!

Lena B E sa...

Jättefint kort, vilken kul idé med flätningen, å snyggt blev det!! Värst vad du var uppe tidigt, hoppas du kunde somna om ett tag. Jag tog sovmorron idag, behövde det efter den jobbiga gårdagen, idag ska jag bara ta det lugnt å inte göra nåt, har ont i nacken å huvet som bara den!! Fy för nackmigrän!! Vart har du köpt den supersnygga stämpeln som du hade på baksidan av swapkortet? Den var ju kanon snygg!!! Visst har du sagt att du vill vara med nästa omgång i swappen, eller minns jag fel? Jag har för mig det, men jag kan ha virrat till det oxå. Jag har ju en förmåga att göra det ibland. ;) Kramar från Lena

Essmo sa...

Vilket sött kort! Jättetufft å fläta samman papprena så, det är görläckert!

kram kram!

ScrapMi@ sa...

Tjusigt kort o fint med flätningen o coolt att stämpla en del av motivet på insidan.....det gillade jag massor!!!

TRevlig HElg!
Kram//Mia

Lena B E sa...

Wow ända från Malajsia, det var inte illa!! Hoppas dagen varit bra? Själv har jag suttit och scrappat nästan hela eftermiddan. Ska ta ett foto i morrn å lägga ut på bloggen, om jag inte hittar på nåt mer förstås. Vilken jättegullig bild du lagt ut på Gustaf!! Ha en underbar långhelg!! Massor med kramar från Lena