lördag, maj 30, 2009

En tändsticksask
Jag tyckte det var så kul att göra en tändsticksask så jag gjorde en till. Jag tänkte att det kunde vara en fin gå-bort-present.

Blommmor och blad från Prima och så lite glitterstickels. Allt material kommer från Ljuva änglar. Har ni inte varit där så ta en titt!

Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

3 kommentarer:

Susanne Lindén sa...

Jättevacker tändsticksask!
Ha en trevlig pingst!

Karina sa...

HEJ MIN TROGNA VÄN!! Förlåt att jag inte varit så närvarande på sistone. Jag måste även säga innan jag glömmer det. VILKA VACKRA SMYCKEN DU GÖR. Jag blir sugen på att leta fråm mina MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGA pärlor som jag packade undan och stuva in på vinden för 2 år sedan till förmån för scrapbookingen. Men jag har ingen plats i mitt scraprum men jag har ju ett tomt sovrum till;)
Fast mannen har börjat prata om att han skulle vilja ha musik rum där och jag kan ju inte ockupera hela huset.
Hoppas att du får en trevlig dag.
Många kramar Karina

Lena B E sa...

Vilken jättefin ask du gjort!! Förlåt att jag inte var in och önskade dig glad pingst men jag var så less på datorn så jag var färdig att slänga ut den för gott. Måste ta ett uppehåll på några dar, men nu känns det lite bättre igen. Hoppas helgen varit bra! Här har det varit väldigt varmt och soligt, ska gå ut och sätta mig igen så jag får lite luft, inne är det så kvavt!! Puh!! Kramar från Lena