måndag, december 20, 2010

Massor med askar

Jag har gjort askar med hemligt innehåll till deltagarna i min pysselgrupp som jag har på jobbet. Ni har sett storleken på asken förut. Den är 8x8x5 cm. Vi ska ha avslutning med gruppen idag. Jag ska även bjuda på polkagriskakor. Smarrigt värre!

Jag har använt mig av de underbara papperena från årets Maja design kollektion. Blommorna är utstansade med retrostansen och en stans från EK Sucess. Bladen är järneksblad och den stansen både stansar ut och embossar bladen.

Ja, nu lackar det mot jul. Det är bara några dagar kvar. Ni har väl köpt alla julklappar nu? Det har i alla fall jag gjort. Nu är det bara att sitta och mysa medan snön yr här utanför.

Ha det bra!

Free Signature Generator
Free Signature Generator

6 kommentarer:

lk46 sa...

ÅÅÅÅH så glada de ska bli!!!!!
ja det låter gott med polkagriskakor!
ha en bra dag!
Kram lene

Lena B E sa...

Ååååå vilka vackra askar!! :) Kanonfina är dom vännen, så glada dom ska bli!!! :)
Mmmmmm, polkagriskakor låter hur gott som helst. MUMS!!!
Vilken tur du har din bror som löste internetproblemet åt dig, jag kanske får låna honom ibland?? Hihi ;) Ha det så bra vännen och ha det så trevlig på träffen!!
Massor med kramar från Lena

Essmo sa...

Underbara askar du har gjort! Gillar dessa majapapprena sååå mycket! Finfint!
kramar till dig!

Lena sa...

Åh vilka super duper fina askar du gjort. Lyckos dom, som får dom fina. Vill önska dig en riktigt God Jul & Gott Nytt År. Stor kram från Lena.

Busans Pysselblogg sa...

Hej vännen!
Vilka fina askar... de är underbara!!!
Vill tacka så för dina ord... det värmer att ha vänner som dig. Jag kommer tillabaka men känner att det får ta den tid det tar och det värmer så att ha vänner som dig som förstår. Snart är det nytt år också... men först önskar jag dig en riktigt god jul!!!
Kommer inte ihåg om du berättat att kortet kommit fram... men annar så ska det vara på väg... jag har inte glömt bort dig och jag är så glad för det vackra vintriga julkort jag fått av dig... är så vackert och juligt!!!
Massor med jul-kramar
Busan

Cattis sa...

Såå fina askar du visar upp, jättehärliga :)

Tack vännen för det fina julkortet jag fick vad glad jag blev :)

Roligt att du tyckte om min lilla julhälsning och vad bra att innehållet blev uppskattat :)

Må så gott / Kram kram