fredag, december 17, 2010

Ett av de sista julkorten för i år

Här yr snön utanför fönstret. Det är ett riktigt snöoväder men bara runt - 0 grader. Då känns det skönt att vara inne. :) Jag tänkte visa ett av de sista julkorten som jag gjort i år. Vikningen har ni sett förut och den kan ni läsa mer om HÄR.Stämplarna är från Reprint och papperna kommer från Inkido och Basic grey.

Jag var ju utan internet ett tag. Det var så här att jag sa upp mitt ADSL abonnemang och flyttade hemtelefon och internet till det mobila nätet istället. Det skulle bli billigare och gå snabbare att surfa. Flytten skulle ta 10 dagar. När jag installerade dosan som kom med posten så fungerade inte internet. Jag har suttit och pratat med några på Tele2 i omgångar om det. Senast igår satt jag i en timme med en kille därifrån. Han kunde inte lösa någonting och han trodde att dosan som går via mobilnätet var trasigt. I ren desperation ringde jag till min bror som är datakunnig. Han var här idag och löste mitt problem på 5 minuter. Tusen tack brorsan för att du tog dig tid! Vad skulle jag göra utan dig? Nu fungerar mitt internet som vanligt och det går faktiskt lite snabbare.

Ha det bra!


kram Pernilla

6 kommentarer:

Petra sa...

Jättefint kort du gjort. Ett bra sätt att använda mycket mönstrat papper, ska nog försöka mej på den vikningen vid tillfälle.
Tur att du har en duktig brorsa:).
Trevlig 4:e advent.
Kram
Petra

Lena sa...

Bröder är bra att ha ibland du! Jättefint kort du har gjort. Det är en trevlig vikning det där. måste testas någon gång.
Tack för ditt söta julkort. Jag älskar att få kort. Det helt klart bästa med julen. Ha en trevlig helg. Kram Lena

Camillaskreativa sa...

Tack snälla, för det fina julkortet :o)
Nu hänger det så fint i min lulkortsgirlang ;)
Kramar
Camilla

Camillaskreativa sa...

Julkortsgirlang ska det ju vara ;o)

Gertrud sa...

Hej Pernilla, jag hoppas du inte är insnöad. Fint kort med annorlunda vikning. Ha en bra julvecka och var rädd om dej. God Jul. Kram Gertrud

annicka sa...

Glad advent på dig oxå =)
Oj oj oj...här var det fina kort och askar gjorda sen sist...jättefina! Och den där vikningen måste jag nog oxå prova :)
Korten som jag gjorde igår hade ingen tutorial...utan jag svischade bara förbi ett sånt kort någonstans i scrap-cybern...sen har jag bara gjort efter eget huvud...som med tekorgarna...dom såg jag oxå bara bilder på men har måttat fram själv hur jag ska göra dem...mycket trevligare att ställa fram på bordet än en hoper askar med te i...=) Ha det gott TROTS all snö :) kram kram