tisdag, mars 23, 2010

Kort från Stora Pysselträffen

För er som inte vet så har jag varit på en Pysselträff i helgen. Det var öppet på lördag kl 10-24 och söndag kl 9-16. Jag var där i stort sätt hela tiden. Det blev många skratt och lite pyssel gjort. Det är så kul att träffa bloggvänner IRL! Jag gjorde tre st kort som jag tänkte visa.

Det första i rosa. Man skulle inspireras av Melodifestivalen. Jag tänkte direkt på Anna Bergendahls stil. Lite oskuldsfullt, ljust hår, tiara o musik. Detta var en snabbutmaning. Man hade en timme på sig.Alla som var på Pysselträffen fick var sitt nummer när de anmälde sig. På snabbutmaningen drogs nummer ur en skål och det var fina vinster. Kan ni tänka er... jag vann! Jag valde ett pärlpaket med lila och petrolblå pärlor. Jättefina!

När man anmälde sig till träffen kunde man köpa ett scrapkit. Av det så var det en utmaning att göra antingen en LO eller ett kort. Man fick bara använda sig av det som var i påsen. Jag hann med ett kort och en LO. LOn visar jag en annan gång. Kortet kan ni se nedan.På söndagen var det en utmaning att inspireras av en bild. Det var ett foto på ett rum med full möblering och det gick i färgerna rött, vitt och svart. Jag gjorde ett kort till den utmaningen. Stämpelmotivet har jag fått uppstämplat av en Facebookvän, tror jag i alla fall. Tack snälla Maria!Hela helgen har varit helt otroligt kul! :) Jag vill säga ett stort TACK till arrangörerna, High Coast Scrap! Vilket jobb ni har lagt ner!

Jag gick ju dit med Sussie och vill säga ett stort TACK för sällskapet!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

9 kommentarer:

Camillaskreativa sa...

Så kul att få gå på scrappträff och så fina utmaningar du gjort! Kul att du vann lite oxå, man blir alltid så himla glad vid vinst,lite som julafton... eller hur?
Kulig idé att altra en äggkartong, den blev jättefin! Jag håller fortfarande på att göra ett kort till Lenas utmaning, har lite tidsbrist så det går inte så fort...
Ha det gott
kramar
Camilla

Essmo sa...

ååh va skoj med scrapträff! å vilka fina kort du har gjort! Gillade det rosa(förvånad??) extra mycket! Urfint!
kramkram!

Lena B E sa...

Åh så många jättefina kort du hann med att göra!! :) Och en Lo med?! :O Hur hann du med allt?!
Det ska bli jättekul att se den sen.
Stort GRATTIS till vinsten, turgumma där hi hi. :D Så roligt att du vann, det är du värd vännen!!
Ha det så jättebra!
Kramar från Lena

Lena sa...

Åh vad vackra kort du har gjort. Fick även jag en favvo, det rosa. Grattis till vinsten med, så roligt!
ha det bra Pernilla. Kram Lena

LenA sa...

Så mycket fint du hann med på träffen, det rosa kortet toppar, men även det vit-rosa-röda gav mig lite extra feeling!!!!
Grattis till vinsten, visst blir man glad när man har lite tur!

Kram, Lena

Cattis sa...

Åh det måste vara jättekul att gå på någon sån träff ibland..Kanske nåt man ska setill att fara på ngn gång i framtiden...Förstår att ni har det jättetrevligt.
Åh korten du lagt ut är ju jättefina.
Skulle bara kika in en snabb sväng nu innan sängen, känns som det var evigheter sen jag var runt hos er.
HA det så gott tills vi hörs igen / Kramkram

Anonym sa...

Hej vännen! Stort TACK själv för sällskapet under scraphelgen! Visst hade vi kul? Men man blev ordentligt trött efteråt!!!
Jättefina kort du gjorde och jag har ju sett dem under processens gång IRL! :-) Ska bli kul att se layouten här oxå, även fast jag sett den på riktigt.
Är ännu jättetrött efter helgen och dras med mera värk och sömnlöshet men inget hade kunnat hålla mig borta från scraphelgen, så det så! Det är det absolut värt!!!
Dessutom så hade du tur att vinna, igen, din lilla turgumma där, medans jag aldrig vinner nåt! Inte ens på utlottningarna av våra nummer, hmm...
Men det är du värd vännen!

Ha det gott!

Kram Susanne

lk46 sa...

hejsan vännen.
Vilka härliga kort!!!
Det översta har du lyckats jättebra med, jag hörde nästan anna sjunga när jag läste din text!
Hoppas allt är bra med dig!
Kram lene

Busan sa...

ETT STORT GRATTIS TILL DIN VINST och sååå härliga och fina saker du skapat!!! Vilka färger och så det känns så nytt och läcker!!! Ja, nu började det klia i pysselfingrarna här... hi hi... blev så pigg när jag ser allt du gjort!!! :)
Ville bara titta in och önska trevlig helg och hoppas du har det så bra du bara kan!!! Och förstår du har mycket roligt att minnas efter träffen - tänkte på er hela helgen och är så kul att få se vad ni skapade - vilket ögongodis!!! :D
Hoppas allt är bra med dig och att du snart får en ny pysselstund igen!!!
Varma vår-kramar
Busan