torsdag, mars 04, 2010

En glädjens vecka trots allt

Hej på er allihopa!

Nu var det länge sen jag lade in ett nytt inlägg. Ni förstår jag har varit sjuk i en vecka. Ja, nu igen! Suck! Jag blev jättehes och kunde knappt prata. Och så var det helt slut på mig. När hesheten gav med sig ja då hostade jag tills jag kräktes. Fy! Idag var första dagen på jobbet denna vecka. Jag känner mig liksom bättre och hoppas att jag inte blir förkyld på länge.

Jag har ju fått post igen!!! Det är ju såååå himla kul och jag blev ju såååå oerhört glad!!! Ni ser bilden här nedan.En jättevacker ask har jag fått av Lena J!!! Visst är den fin! Och jag är så himla glad för den!!! :) Tusen tusen tusen tack Lena!

Inte nog med det.... jag vann 4:e pris i Lena BEs färgutmaning!!! Jipppiiiiie!!! Nu är denna vecka en glädjevecka med! TACK ja tusen tusen tack Lena BE!!

Free Signature Generator

Free Signature Generator

5 kommentarer:

Lisan sa...

Usch så trist det låter att du varit sjuk. Hoppas det blir helt bra snart. Visst piggar Lena J´s fina askar upp en. Dom är bra för underbara. Blommsteruppsättning, färger, ja allt. Sen Grattulerar jag till vinsten med, skoj! Va kul med swap korten, jag längtar massor. Kramis från Lisan

Lena B E sa...

Åååååh wow så superfin ask du fått av snälla Lena!!
Den är helt underbart vacker!!
Så roligt vännen! :D
Stort grattis igen till vinsten min vän! Hoppas du kommer att gilla det. :)
Så skönt att du börjar bli bättre i förkylningen, inget kul alls att vara sjuk. Ha det så bra.
Kramar från Lena

Lena sa...

Grattis till vinsten hos rara Lena. Visst är det roligt att man har lite tur. Mindre roligt att bli förkyld. Skön det är på bättringsvägen. Ha en bra helg. Kram Lena

Lena B E sa...

Hoppas vinsten hinner fram till dig idag, så kanske du får lite mer att pyssla med ihelgen. Om du nu orkar förstås. Nu tror jag det är min tur att få den rackarns förkylningen, åtminstone känns det så. Vi får se. Ha det så bra och ha en trevlig helg. Krya på dig!
Kramar från Lena

LenA sa...

Förkylningar är inte kul...men det låter bra att den är på väg att ge sig!
Grattis både till vinsten och att även du nu är ägare till en underbar ask a la Lena, bland det finaste i scrappväg som finns!

Fortsätt nu att krya på dig och ha en bra helg, min ska förgyllas av The Playtones!

Kram