fredag, september 25, 2009

Hallå där!



Jag har faktiskt varit lite kreativ den här veckan. 14 st swapkort är nästan nästan klara. Det gick som smort! Bara jag har en idé om hur skissen ska se ut så är halva jobbet gjort. Tyvärr kan jag inte visa dem i bloggen än. Deadline är den 31 oktober. Den som väntar på nåt gott...... väntar alltid för länge! ;)

Jag har gjort en karikatyr av mig och Chiqita på Facebook. Vad tycks? Katten fanns bara i en färg. Chiqita är egentligen grå med beiga fläckar. Men annars så är det väl rätt så likt. *skrattar*

När jag fyllde år fick jag ett brev undertecknat av mina vänner. Där stod att de skulle hämta mig kl 18.00 den 26 sept. Allt jag behövde ta med var ett glatt humör. Snacka om bart va! *ler* Den 26.... det är imorgon det. Det ska bli jättespännande att se vad de har hittat på! Jag berättar allt på söndag.

TACK för alla goa kommentarer! Ni är toppen!


Glitter Text Generator

Glitter Text Generator

6 kommentarer:

Petra sa...

Ja, tack snälla Pernilla. Har fått mailet. Min dator fick fnatt idag så jag har inte kunnat använda den förrän nu. Så spännande det låter med "utflykten" imorgon. Jag får kolla in här på söndag igen när du berättar vad som hänt.
Ha det gott. Och tack än en gång.
Kram Petra

LenA sa...

Väntar med spänning på att få veta vad som händer......önskar dig en riktigt trevlig kväll i morgon!

Kram

Lisan sa...

Ååhhh så spännande vard skoj det måste vara. Du får meddela här på bloggen på söndag så vi får se o höra.
Nästan klar med swapen!!!Oj jag måste ta tag i mina med maten på . Mina godisar är klara som tur är. Håller med om att har man bara en skiss i huvuvdet eller på papper så är det enklare att börja. Lycka till med dom. Jag ser fram emot den 1-3 november när dom kan tänkas dimpa ner i lådan. Ha det så bra, kramis från Lisan

Lena B E sa...

Ååååå så spännande!! Du är väl förmodligen ute med kompisarna just nu och jag hoppas verkligen att du har jätte-super-kanonkul!!! Längtar tills imorgon då vi ska få veta allt som hänt!! hi hi ;)
Jag håller också med dig, har man bara en idé eller en skiss så går det undan sen med korten. Jag brukar göra nått "kludd" så fort jag kommer på nån idé, och kanske "fila" på den lite under tiden tills nästa swap börjar. Ha den så jätteroligt nu ikväll så hörs vi i morrn! Kramar från Lena

Kicki sa...

Hejsan vännen, kom du hem ordentligt igår? "fnissar"

UNDERBART härlig kväll, hoppas och tror att du hade det lika roligt!

Du, himmel så kreativ du varit, bra jobbat!!! :-)

Lene sa...

MMMMM kan undra hur du mår idag då???? Fasiken va du har varit duktig, jag måste nog ta tag imig själv nu, men jag jobbar ju så förbaskad möe. Men färdiga i tid ska de banna mig bli!
ha det bäst min vän!
Kramizar från Lene