måndag, juni 18, 2012

Till mor

Jag tänkte visa upp ett morsdags kort som jag gav min mamma till morsdag i år. Det kändes vårit med en syren som motiv på kortet. Nu har syrenerna slagit ut här och är i full blom. Synd bara att jag blir allergisk.Tyvärr är det inte så bra ljus på kortet. Jag tog det ute och det var inte bättre ljus då. Men ni ser ju syrenerna. Motivet är från fd Stämpelboden. Den har några år på nacken. Textstämpeln kommer från Pysselmyran. Blommorna är köpta från Nettans Scrapbooking 4 you. Papperen är från Inkido och Magnolia.

Ni ska ha en mysig Midsommar!
Tack för besöket!
kramis Pernilla


4 kommentarer:

Anonym sa...

Du gör så fina saker - jag önskar dig en underbart härlig sommar.

Margareta sa...

Jättefint morsdagskort! Syrenstämpeln är underbar och hela kortet härligt!
Ha nu en riktigt härlig sommar och njut sol och värme - men minns att ENBART SOLSKEN GER ÖKEN!
Ser fram emot att du kommer tillbaka i bloggen när du "pausat klart"!
Kram!!

Margareta sa...

Har bloggat ett sista kort idag, men sen blir det en liten paus.
Jag kommer att ha fullt upp ett par veckor nu, så jag hinner varken blogga eller "hälsa på", men jag kommer åter - jag lovar!!
Ha det gott! Kram!

Camillas Kreativa sa...

Ha nu en trevlig midsommar och tack för titten hos mig... Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera och att titta in hos er andra men det har varit så mkt nu med nytt jobb, långa dagar osv. Så tack för att du fortfarande orkar kika in hos mig lite då och då. Det värmer och jag blir lika glad varje gång :o)
Kortet är jättemysigt fast dålig skärpa/färg hihi. Du har i alla fall fotat ditt kort. Jag som har fått göra studentkort på beställning och allt, glömde fota.... :/

Sommar kramar i massor
Camilla