tisdag, juni 05, 2012

Dopkort med rolig vikning

När jag var på scrapträff sist så var det en kvinna som hade en demo på s.k Portmonä kort. Hon hade gjort flera jättesnygga sådana kort. Jag gillar ju roliga vikningar så jag gjorde ett dopkort till Viktor från hans mormor och morfar i denna vikning.

Nu kommer det många bilder så håll ut. :)Framsida. Man viker upp kortet i den gröna fliken till vänster.
Nu har jag öppnat koret och visar insidan.En dikt på insidan av flikarna.


På insidan av flikarna till höger har jag skrivit ut citat på datorn och klistrat dit samt dekorerat.Här har jag öppnat kortet lite mer. Som ni ser är det en ficka på vänster sida och flikar på höger sida.Så här ser tagsen ut. På den vänstra tagen kan man skriva en hälsning. Motivstämpeln som är på den högra tagen fick jag låna av Bea. Tack så mycket!


På baksidan av tagen som man kunde skriva en hälsning på gjorde jag ett kuvert för pengar.
Till Portmonnä kortet gjorde jag en ask.


Närbild på blomdekorationen.

Idag har vi gjort en rolig utflykt med jobbet till Ikea. Vi handlade nytt porslin och nya köksredskap till cafét där jag jobbar. Naturligtvis handlade jag till mig själv också. :) Det var en mycket lyckad dag. 

Ha en bra vecka!
Tack för besöket!
kramis Pernilla

4 kommentarer:

Gunilla Ullsten sa...

Ohhh vad jag tycker att du är duktig Pernilla, ser inte lätt ut...:)

lk46 sa...

Underbart, så duktig du är! Ser svårt ut!
Kram lene

Gertrud sa...

Det ska vara du som gör så svåra vikningar :) Superfint och välarbetat. Så fint du har fått i bloggen, gillar den jättemycket. Ha det gott i sommar, kram Gertrud

Lisan sa...

Men oj vilken toppenvikning och så himla fint. Den vikningen har jag inte sett innan alls. Super fint. Kul när man kan träffas och lära sig lite nytt. Ha en go helg, kramis Lisan