fredag, juni 10, 2011

Grattis till Studenten, Elin!

Sussies dotter Elin tar studenten idag. Jag tänkte att det kunde vara kul att göra nåt till henne. Så jag scrappade ett kort och en ask att ge bort. Jag hade inte direkt några student stämplar hemma. Elin har gått Mode och Design. Jag inspirerades av det istället.


Papperena är från Grafic 45 tror jag. Provdockan är en Tim Holtz die som jag fick utstansat av Sussie faktiskt. Men hon visste inte då vad jag skulle göra med den. Blomman är en die från Sissix. Texten har jag skrivit ut från datorn. Tejpen köpte jag i en butik här i stan som heter Popcorny. Den är nog inte syrafri men går att använda på kort.

Här är då asken. Likadana papper som på kortet. Svart spets från Scraphuset.


Blommor och fjädrar pryder locket.

Vi kl 11.15 gick studenterna  på trappan gymnasieskolorna och sjöng för full hals. Sen åker de runt i stan i skrudade vagnar. Jag var inte på stan då men hörde dem från min balkong. Jag bor rätt så centralt. Imorgon är det bal på Fjällräven Center.

Ack, den som hade fått vara med på bal ändå! När jag tog studenten var det aldrig sånt här pådrag. Jag gick 2-årig social linje. Vi tvåor fick inte ens äta middag tillsammans med treorna. Vi ordnade en egen middag. Men vi hade mössor med grått band. Det var en dag att minnas i alla fall. Då när skolan tog slut och man kunde göra vad man ville. :)

Tack för titten!
Trevlig helg!
kramis Pernilla7 kommentarer:

Lena B E sa...

Hej min vän!
Åååååh vilket underbart kort och vilken superduperfin ask du gjort till Elin, papperet, provdockan och tejpen passar ju henne perfekt!! :)
Idag sitter jag ute i skuggan och njuter till fullo av det härliga vädret, det är underbart med sommar! :) ♥I love it♥
Jag vill önska dig en jättetrevlig och skön pingsthelg! Ha det så bra.
Många kramar från Lena

Lena sa...

Hejsan!
vilka underbara saker du har gjort till Elin. Lyckas henne!
Vi har gått samma linje på Gymnasiet du och jag. Det firades inte så mycket som det görs nu för tiden. Visst hade en bal suttit fint då! Visst är det ett fint minne man har ändå. Ha en go Pingsthelg. Ni har bättre väder är vi i södra delarna. Kram Lena

BellaMio sa...

Men oj så länge sen det var jag tittade in hos dig!!! Du har skapat sååååå mycket fint!!! Studentpresenten är superfin, välgjord och vackert dekorerad!

Såg din kommentar på min glasstrut (TACK, blev sååååå glad!), Bannern som du frågar om är en av Tim Holtz dies. Den finns hos Pysseltagen och du hittar den här: http://www.pysseltagen.se/show_product.asp?artnr=21825&ref=%2Fshow%5Fcat%2Easp%3Fcat%5Fid%3D361%26amp%3Bhead%5Fid%3D357&cat_id=361

Margareta sa...

Åh en så fin studentpresent!!!
Hittade också in till flera fina askar på din blogg och fick så mycket inspiration - tack! Jag brukar också göra askar. Min ultimatePro hjälper mig med många av dom. Kanske blir några i helgen nu när inspirationen rann till....
Tack för dina fotspår hos mig!

Hjördis Carina sa...

Hej på dig, vilka fina askar du gör. Gillade verkligen din röda ask med den svarta spetsen till.
Hoppas du får en fin sommar och att vi ses snart. Kram Carina

Pyssel och Kort sa...

Jätte fint kort och ask.
kul när det blir så personligt.
Kram Elin

sussies sa...

Åh, Tack Pernilla för det enormt fina kortet o den vackra asken o även presenten inuti!!! Detta passade henne som handen i handsken, en riktig fullträff! :) Elin hälsar o tackar så hjärtligt för gåvorna!
Både fredagen o lördagen bjöd på det allra bästa vädret, kunde inte varit bättre. Kan tänka mig att ljudet från studenten hördes upp till dig! Skulle varit kul om du varit där. Saknade dock yngsta syrran m. familj då de inte kunde komma från Brunflo pga. avslutningar där oxå.
Visst var hennes balklänning alldeles underbar? Du som gillar lila vännen! ;)
Ja, vad är en bal på..., tänk om man ändå hade fått gå på bal o ta studenten när man gick ut gymnasiet. Gick oxå 2-årig men vi hade varken mössor eller middag. :( Kändes som vilken skolavslutning som helst. Skulle varit ett fint o oförglömligt minne.
Nu vill vi ha tebax lite av värmen som var i helgen för nu är det kallt även om solen skiner ibland, bara 14 grader som varmast idag till skillnad mot helgens 30 grader.
Undrar om du skulle vilja följa med på Kupan nån tisdagkväll till hösten? De behöver fler frivilliga o det finns massor att göra där.

Skulle vara kul att ses snart igen o scrappa lite, eller vad säger du?

Har börjat mitt DT-uppdrag hos Mita nu o idag fick jag materialet. Ska bli väldigt intressant! :)

Ha det gott vännen!
Massa kramar från Susanne