måndag, maj 09, 2011

Moster & Tyra

Min syster Lotta har scrappat en jättefin layout på mig och Tyra. Fotot är taget förra sommaren hos mina föräldrar på deras altan. 


Lotta har scrappat i mina älsklingsfärger: grönt och lila. :)


Lotta har skrivit ut texten från datorn. Sen har Lotta gjort små hål efter datamallen som hon därefter har broderat i.



Rosorna har Lotta gjort själv efter en beskrivning hos Fruarna Lilja. Du finner den HÄR.

Det har varit jättevarmt idag och strålande sol. Jättehärligt! :) Ikväll ska jag till Martin och se hockey. Sverige spelar mot Kanada. Det är ju VM. Heja Sverige!

Tack för titten!
Ha det bra!
kramis Pernilla



10 kommentarer:

Gertrud sa...

Hej, visst har det varit en härlig helg och en fin måndag. Så fin Lo med broderad text. Fina färger och så snyggt med spetsen runt. Och en söt liten Tyra. Ha det gott, kram Gertrud

smuulan sa...

Så fint! Inte visste jag att Lotta hade börjat scrappa, kul !!! Ha det så kul iväll nu! Oscar och jag är sjuka och Mattias har jätteont i (föredetta) tanden!
Kramar!

Margareta sa...

Vilken härlig LO! (och vilket härligt kort!) Tack för tipset om rosorna och tack för rara ordhos mig som värmer och gläder!
Kram!

Lena sa...

Vilken snygg LO. Så snyggt med det broderade. Ja, det är härligt med sol. Man får ta tillvara allt det vackra nu. Ha det gott. Kram Lena

Unknown sa...

Härlig LO, så fina ni är :)

Lene sa...

hej vännen!
så fin Lo, va glad du måste ha blivit som fick den!
ha en bra dag!
Kram Lene

Anonym sa...

Jättefin lo o ett så fint foto på er två! Det gillar jag mycket!!!:) Hade inte en aning om att syrran oxå börjat scrappa!!! Så kul, då är ni ju 3 st. i familjen!!!

Var på Kupan med Anette ikväll o scrappade eller rättare sagt så blir det ju mest altrande vi gör o det är så kul. Massa idéer ploppar i huvet när man ser alla grejer!:) Har pimpat en vas o ikväll gjorde jag om en broderitavla. Nästa gång blir det ett tittskåp som ska göras till nåt annorlunda.;) Såååå himla roligt att få vara där o pyssla!!!:) Blir lite annat mot att man alltid använder papper o gör kort o layouter. Man får verkligen tänka i helt andra banor.

Vi hörs innan lördagen vännen!
Kramelikram!!!

Lisan sa...

Jätte fin LO. Vilken bar ide att först skriva ut det och sedan göra hål och sy där i. Det gör det hela lite mer levande. Tack för det tipset. Kramis från Lisan

Lilla Pyssel Inger sa...

Mycket snygg LO jag gillar som rosa blommorna mot det gröna det blev riktigt snyggt i hop:)

Tusen tack snälla du för dom fina ord i mitt bröllops inlägg där jag delade med mig av bilder från den trevliga dagen:) Jättegulligt av dig och det uppskattas mycket:)

Önskar dig en jättetrevlig kväll och helg:)
Ha det bäst och massor med kramar från Lilla vännen Inger:)

Åsa sa...

Mmmm, kan bara instämma i att LO:n på er är så underbar... blev så rart med bandet och hon fick till det så snyggt. Ni är jättefina på fotot också men vilket pilligt arbete att göra egna rosor... fast blir de så här snygga är det ju nog värt det! :)
Hoppas ni hade en fin kväll, är så glad för din skull! ♥♥♥
Hoppas du får lite tid över att pyssla ibland och att du har det så bra du bara kan. Här har vi kommit till mer än hälften och jag längtar tills vi är klara. Är så pysselsugen... och saknar att titta in på bloggarna och kunna njuta av allt ögongodis.
Ha det så bra du bara kan så länge!
Massor med kramar
Busan