onsdag, maj 04, 2011

Magnus 40 år

Onsdagen innan påsk fyllde min svåger 40 år. Då gjorde jag så klart ett kort till honom. :) Vi firade honom på skärtorsdagen. Han blev lite överraskad tror jag. Min syster, Magnus och Tyra hade precis kommit hit från Stockholm. Min bror, Sandra, Oscar och jag kom precis strax efter att de hade kommit till mina föräldrar. Vi firade honom med god mat och en princesstårta. Min mamma var kockan så klart. Magnus blev i alla fall glad över att vi firat honom.


Motivet är en stämpel som jag har köpt hos Hobby & Hantverk. Scengardinerna är fastsatta med 3D-kuddar. Jag har målat motivet med Promarkers och MPC pennor.

Igår var det scrapträff med vår lokala förening High Coast Scrap. Jag var där med Sussie. Vi hade jättekul! Det var en tjej där som hade en demo på arkitektonisk origami. Det är kort som är uppbyggda i 3D och fungerar som ett popup kort. Jättekul att göra!

Tack för titten!
Ha det bra!
kramis Pernilla

12 kommentarer:

Beea sa...

Tusen tack för de jätte fina kortet jag fick av dig, super gulligt av dig :) Jag hade en kanon födelsedag :)

Vad roligt att du också ska på Hcs träff i Sidensjö, då ses vi där då ;)

Anonym sa...

Åh vilket läckert kort! Kul med gardinerna och att de är 3:d.
Det gör en bra effekt, bra killkort! //Carina

Lena B E sa...

Wow vilket häftigt kort!! :) Passar perfect till en kille.
Så snyggt det är med "gardinerna" superkul ide vännen! :)
Hoppas ni hade kul igår på träffen?
Tack för dina goa ord hos mig nyss, det ska både bli roligt och spännande att pröva på att vara DT. :) Ha en jättehärlig kväll.
Kramar från Lena

Karin sa...

Vilket läckert kort! Snygg stämpel!
kram på dig!

Margareta sa...

Å vilket häftigt kort! Rolig idé med scenen och ridån, och stämpeln var ju "super" (hihi)
Tack för rara ord du lämnat efter dig hos mig! Har sett dina fina virkade blommor. Boleron var verkligen en utmaning - blev ju inte klar förra sommaren (fick prova mig fram och riva upp ett antal gånger) Kul att "mina flickor" gillade den!

smuulan sa...

Hej!
Vad kul att ni hade roligt! Jag saknade verkligen att få följa med, jag hade sett fram emot det så mycket, ända sedan förra träffen. Mattias är fortfarande sängliggandes efter tandoperationen, jag hoppas att det blir bättre snart, det är så synd om honom! Tidigare så hjälpte inga värktabletter heller, men nu hjälper de så pass att han kan äta lite grann lättare föda och dricka soppa med ugrör. Usch så det kan bli! Jag längtar nu till pysselträffen i Sidensjö istället! Kortet till Magnus var ju superfint, jag har ju sett det "live" också!
Massor av kramar, och önskar dig en skön helg vännen!

Karin sa...

hej, bara jag igen; Jag har en sak till dig i min blogg, kika gärna in =)
kram kram!

Lene sa...

ÅÅÅH så häftigt kort! Kan förstå att det var uppskattat!
Stämpel är så cool!
Ha en bra dag!
kram lene

Lena sa...

Hejsan!
Det är verkligen ett tufft och passande kort du har gjort. Tuff stämpel och så smart med gardinerna. Ha det gott. Kram Lena

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej på dig Pernilla:)
Riktigt coolt och häftigt kort förstår mycket väl att detta blev uppskattat:) Detta gjorde du riktigt bra:)Gillar färgerna som du har i hop det blev kanon:)

Tusen tack för dina ord om min gröna korg, blev jätteglad:)

Önskar dig en jättetrevlig fredag och helg:)
Ha det bäst och massor med kramar från Lilla Inger vännen:)

Petra sa...

Oh, jättecoolt kort.
Önskar dej en trevlig helg.
Kram

Anonym sa...

Kortet blev jätteläckert när det blev klart! Såå kul att få se dig tillverka kortet när du var hos mig! Coola stämplar o cool maskning! Förstår att han blev överraskad av kortet o firandet!

Kramelikram vännen!