fredag, mars 18, 2011

DT kort för mars

Mitt DT kit för mars månad kom i början av mars. Jag fick material till ett kort och fick skapa hur jag ville. Färgerna gick i lila och grönt och var helt i min smak. Mina favoritfärger. :)


Jag brukar ju använda Promarkers och MCPpennor till färgläggingen. Men i det här fallet använde jag akvarell färger. Från början när jag började scrappa använde jag alltid akvarellfärger. Kul med dessa färger som en omväxling. :)



Här är scrapkitet som jag fick. Det finns att köpa hos Pysselstugan inom kort. :)

Jag har läst i kommentarerna att ni undrar vart jag tagit vägen och ni undrar hur jag mår. Allt är bara bra här. Jag är lite vårtrött och lite scrapless bara. Vem är inte vårtrött nu? Och vem har inte varit less på att scrappa i omgångar? Jag ska försöka att ta mig tid att besöka era bloggar inom kort. :)

Tack för titten!
Ha det bra!
kram Pernilla

12 kommentarer:

Beea sa...

Fint kort :) jag brukar också få scraptorka...men hoppas de blir bättre till nästa helg ;) ha det bra å trevlig helg! Kram

smuulan sa...

Hej vännen! Vilket fint kort du gjort, ett härligt paket du hade fått! Här mår vi bara bra, vi var och hämtade ut Mattias glasögon idag (det var då vi vinkade, hihi). Imorgon bär det troligtvis av till Birsta om det inte är busväder, för då vill jag inte köra. Hoppas att du får en härlig helg!
Kram kram

Unknown sa...

Jätte fint!!
Mysiga färger.
Trevlig helg Elin

Lene sa...

hallo där tjejen, så kul att se något från dig igen!
Så härligt kort, snyggt färglagt och sköna färger!
Ja ibland behöver man att bara vara.. inspirationen är inte alltid på topp.
Ha en skön helg vännen!
Kram lene

Anonym sa...

Jättefint kort o verkligen dina färger!
Förstår din scraptorka o vårtröttheten..., jag är såååå trött hela tiden, vill sova dygnet runt. Är det vårtrötthet? Har aldrig haft det förut.
Hoppas du får tillbaka scraplusten tills nästa helg då det är storträffen! Längtar du? Jag längtar massor trots tröttheten för det är ju så kul att få träffas o bara scrappa en hel helg!:)
SAKNAR DIG VÄNNEN!!!
KRAM!!!!!!♥

Lilla Pyssel Inger sa...

Jättetrevligt att se uppdatering på din blogg och vilket fint kort du har gjort:)
Skönt att höra att allt är okej med dig och jag håller helt med i bland måste man bara ha en paus!!!
Känner mycket väl igen det och det går upp och ned här i livet:)
Hoppas att du får en jättetrevlig måndag och vecka och ha det bäst:)
Kramar från lilla vännen Inger:)

Lisan sa...

Vår trötthet får vi nog alla lite mer eller mindre. Hoppas du kommer ur den snart och får massor av energi och mår bra.Hos oss har snödropparna blommat en långre tid nu och snön varit borta. Fåglarna kvittrar och ja våren är här. Misstänker att ni har snö ännu och väntar på vår ni med. Tänk jag har nog missat att Gratulera dig med till ditt DT uppdrag. Grattis vännen. Jag tycker du gjorde ett superfint kort av materialet. Fina färger med. Ha det så bra, kramis från Lisan

Lena sa...

Jättegulligt kort du har gjort. Härliga färger och så fint med alla päron. Ja, scraptorka är vi nog alla drabbade av ibland. Det får ta sin tid. Den brukar återvända lusten efter ett tag. Kul att se dig på "banan" igen. Kram Lena

Karin sa...

Sååå sött kort! Stämpeln är urgullig!
kram kram!

Lene sa...

hej vännen!
Du undrade om dett finns en mall till stjärnkortet.. här kommer den!
http://wenchespapirverden.blogspot.com/2011/03/tutorial-pa-stjernekort.html

Ha det bäst!
Kram lene

Åsa sa...

Så skönt att läsa att allt är bra med dig!!! Ja, så är det ju, det går upp och ner och vårtrötta är vi nog mer eller mindre nu... speciellt ni som bor ännu längre uppåt landet... men våren ska komma snart till oss alla. ♥
Kortet här är helt underbart... du har färglagt så vackert med dina akvareller... vet ju vilken tid det tar... och allt på kortet är så härligt... tack för allt ögongodis!!!
Såg du förresten att jag användt fjärilar som jag vann hos dig till kortet till Lena BE:s utmaning!? Glömde skriva det i inlägget men får lägga till det sen.
Ha det så bra du bara kan och hoppas du får en mysig pysselstund snart igen!
Massor med kramar
Busan

Lilla Pyssel Inger sa...

Så trevligt att du har varit och hälsat på hos mig:)
Tack snälla för dina gulliga ord om min vagga:)
Ha det bäst och kramar från Lilla Inger vännen:)